Magrare pajdeg!75 g margarin1 1/2 dl vetemjöl1 1/2 dl grahamsmjöl3/4 dl Kesella Magerev lite vattenBlanda mjölsorterna och hacka ner margarinet till en smulig massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut i en smord pajform (ca 24 cm i diameter). Låt eventuellt vila i kylen 30 minuter. Nagga med gaffel ochförgrädda pajskalet 5-10 minuter.
Har någon recept på pajdeg med kesella?
Magrare pajdeg!75 g margarin1 1/2 dl vetemjöl1 1/2 dl grahamsmjöl3/4 dl Kesella Magerev lite vattenBlanda mjölsorterna och hacka ner margarinet till en smulig massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut i en smord pajform (ca 24 cm i diameter). Låt eventuellt vila i kylen 30 minuter. Nagga med gaffel ochförgrädda pajskalet 5-10 minuter.