Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panna Cotta?

  • 5 januari 2004

    Skulle jag vilja ha recept på! Fick det hos en vän nyligen och det var ljuvligt!

  • 7 januari 2004

    Panna Cotta3 gelatinblad1 vaniljstång4 dl vispgrädde1 dl mjölk4 msk sockerBlötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Dela vaniljstången på längden. Skrapa ner hela stången och vaniljfröna i en kastrull. Tillsätt grädde, mjölk och socker i kastrullen. Rör om och koka upp. Ta kastrullen från värmen. Ta upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Smält det i kastrullen. Ta upp vaniljstången. Häll upp i 4-6 portionsformar eller i en stor form. Servera kylskåpskalla.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.