undrar om man kan göra pannacotta dagen innan man ska äta den?
tänkte ha lite färska hallon i, hur mycket påverkar hallonsaften pannacottan? eller det funkar ändå eftersom man ska ha gelantin i?
bigganv19 augusti 2011
Det går alldeles utmärkt att göra den dagen innan.
Däremot är det bra att vänta med garneringen tills du ska servera den!
sockiplast19 augusti 2011
ok. bra det. tack
sockiplast19 augusti 2011
just det, tänkte ju ha en tunn chokladkakebotten också, kan jag ha den underst i formen och sen pannacottasmeten över eller blir det blaskigt?
hej.
undrar om man kan göra pannacotta dagen innan man ska äta den?
tänkte ha lite färska hallon i, hur mycket påverkar hallonsaften pannacottan? eller det funkar ändå eftersom man ska ha gelantin i?
Det går alldeles utmärkt att göra den dagen innan.
Däremot är det bra att vänta med garneringen tills du ska servera den!
ok. bra det. tack
just det, tänkte ju ha en tunn chokladkakebotten också, kan jag ha den underst i formen och sen pannacottasmeten över eller blir det blaskigt?