Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

pannacotta

  • sockiplast 19 augusti 2011

    hej.

    undrar om man kan göra pannacotta dagen innan man ska äta den?
    tänkte ha lite färska hallon i, hur mycket påverkar hallonsaften pannacottan? eller det funkar ändå eftersom man ska ha gelantin i?

  • bigganv 19 augusti 2011

    Det går alldeles utmärkt att göra den dagen innan.
    Däremot är det bra att vänta med garneringen tills du ska servera den!

  • sockiplast 19 augusti 2011

    ok. bra det. tack

  • sockiplast 19 augusti 2011

    just det, tänkte ju ha en tunn chokladkakebotten också, kan jag ha den underst i formen och sen pannacottasmeten över eller blir det blaskigt?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.