Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskrecept

  • 27 mars 2009

    Eftersom det är snart påskafton så tyckte jag att vi kunde ge ut våra bäst påsk recept


    Här är mitt

    Påskmarsipan

  • anluk 27 mars 2009

    Här kommer ett tips från mig, enkelt och mycket gott.

  • tildha1 27 mars 2009

    (Y)

  • Disen 28 mars 2009

    Skrivet av anluk den 27 mar 2009

    Här kommer ett tips från mig, enkelt och mycket gott.



    Jag säger bara GÖR DENNA SILL, underbart god och lättlagad. Jag ska göra den nu till påsk. Mums:p

  • Majainorr 28 mars 2009

    23-minuterslax

  • zonale 28 mars 2009

    Här kommer några godingar från mig:
    Djurgårdsröra
    Löjromsgravad sill
    Nubbesallad

  • skurupcalle 28 mars 2009

    Här bidrar jag med några saker som ni kan duka fram på påskbordet
    Löksill

    Matjessill i örtsås

    Små räkpajer

    Mvh Jonas

  • LaJefa 28 mars 2009

    Här kommer två bidrag från mig. Sillen är en utav dem godaste sillinläggningar jag har ätit....och jag tycker normalt inte om sill.
    Stenbitromsgravad sill
    Heta ägg

  • Monika46 28 mars 2009

    Här kommer mina favoriter på påskbordet.:D(Y)(Y)
    Minipajer med prinskorv57322Monikas vitlöks- och senapsgravade strömming

  • Monika46 28 mars 2009

    En liten passande bakelse till påskbordet(Y)(Y)(Y)Monikas äggbakelser

  • ros 28 mars 2009

    :)Lite smått och gott inför påsken.
    Cheesekake från Koster
    Löjromssnittar
    Laxrullar
    Laxlyx med guldkorn
    Rödlökscheesecake med löjrom och färska örter
    Skaldjursalsa
    :)Vissa rätter som återkommer år från år:
    Janssons frestelse, ägghalvor med röror av räkor och rom, olika sillar, egna köttbullar, lax med god sås mm

  • Mellanbellan 28 mars 2009

    Här kommer en par smårätter samt en varmrätt
    Ägg Jacqueline
    Gourmelaxrulle
    Saltbakad lax med citronsås

  • 29 mars 2009

    Gud vad roligt att ni kommer med alla påsk förslag. jag har kollat på alla recept och jag tror nog att jag kommer att


    Gourmelaxrullar det låter super gott


    Fortsätt lämna in mer tips

  • Jessika 29 mars 2009

    Citron- och chilisill och morotsbröd kommer definitivt hamna på vårt påskbord.
    Citron- och chilisill
    Morotsbröd
    Troligen kommer även Maggis grekiska lammstek även finnas där
    Grekisk marinerad lammstek

  • Vro 29 mars 2009

    Jag brukar göra som Mellanbellan och servera lax på saltbädd men jag kör med sherrysås till.

    Har nu lagt till såsen till mina recept.

  • ylwa 29 mars 2009

    Åh, det är så mycket jag vill ha på mitt påskbord,
    det brukar alltid bli för mycket,
    men det bryr jag mig inte om för jag älskar alla sorters sill.

    Min favorit är....
    Monicas drömsill

  • festmaten 29 mars 2009

    Tack för alla goda tips, det kommer att bli många nya rätter på vårt påskbord(Y)

    Här kommer mina tips
    Inlagd sill med rosépeppar
    Salladsfat med lax- och avokadoröra
    Givetvis måste det finnas ett gott bröd till alla!
    Bröd med oliver och timjan
    Glutenfritt vitlöksbröd med örter

    Glad påsk till er alla!

  • 3 april 2009

    Gud nu vet jag inte vilket recept jag kommer att göra på påsken.

    Vad många och bra recept ni lämnar in

    Fortsätt så

  • NicolinaZ 20 april 2011

    Jag vill väcka den här tråden till liv för att slå ett slag för pasha (eller pasja, paskja, paskha - det finns många olika stavningar...) - en traditionell påskdessert av ryskt ursprung, men som äts ganska mycket också här i Finland, och också t.ex i Estland. Den är god, mäktig och annorlunda! Ett klart alternativ till alla chokladdesserter som vi ändå smäller i oss vid nästan alla högtider. Det finns några bra recept här på MK, stavade på lite olika vis. Våga er på något nytt! Testa Pasha! Gör t.ex bara en halv sats till att börja med om ni inte är så många, för den är mäktig ;-)

    Glad Påsk från "Östra rikshalvan"

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.