Vill inte ha med kärnorna utan bara fruktsaften.
Någon som har någon ide?
mulle64020 mars 2010
En sil?
Marksten20 mars 2010
Så långt har jag kommit också. Problemet är att allt sitter runt kärnorna som snor. Det är det man vill ha ner i flytande form.
Provade med att koka sörjan ett tag med lite vatten och sedan sila det. Det gick hyfsat.
The_mama97mia20 mars 2010
hmmmm potatispress och milt våld???
siggemums20 mars 2010
Vitlökspress kanske??
ros20 mars 2010
Jag skrapar ur innehållet i en sil och trycker och mosar ut fruktköttet med en sked
Det har fungerat för mig
The_mama97mia20 mars 2010
Om man har en passervagga går ju det bra, samma princip - man mosar o trycker på. Vitlökspress måste ju gå bra - borde väl inte ge smak... men blir ju små mängder då...
Hur passerar man passionfrukt bäst.
Vill inte ha med kärnorna utan bara fruktsaften.
Någon som har någon ide?
En sil?
Så långt har jag kommit också. Problemet är att allt sitter runt kärnorna som snor. Det är det man vill ha ner i flytande form.
Provade med att koka sörjan ett tag med lite vatten och sedan sila det. Det gick hyfsat.
hmmmm potatispress och milt våld???
Vitlökspress kanske??
Jag skrapar ur innehållet i en sil och trycker och mosar ut fruktköttet med en sked
Det har fungerat för mig
Om man har en passervagga går ju det bra, samma princip - man mosar o trycker på. Vitlökspress måste ju gå bra - borde väl inte ge smak... men blir ju små mängder då...