Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfrukt.

  • Marksten 20 mars 2010

    Hur passerar man passionfrukt bäst.

    Vill inte ha med kärnorna utan bara fruktsaften.
    Någon som har någon ide?

  • mulle640 20 mars 2010

    En sil?

  • Marksten 20 mars 2010

    Så långt har jag kommit också. Problemet är att allt sitter runt kärnorna som snor. Det är det man vill ha ner i flytande form.

    Provade med att koka sörjan ett tag med lite vatten och sedan sila det. Det gick hyfsat.

  • The_mama97mia 20 mars 2010

    hmmmm potatispress och milt våld???

  • siggemums 20 mars 2010

    Vitlökspress kanske??

  • ros 20 mars 2010

    Jag skrapar ur innehållet i en sil och trycker och mosar ut fruktköttet med en sked
    Det har fungerat för mig

  • The_mama97mia 20 mars 2010

    Om man har en passervagga går ju det bra, samma princip - man mosar o trycker på. Vitlökspress måste ju gå bra - borde väl inte ge smak... men blir ju små mängder då...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.