Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikor med mandelmassa

  • mariaengstrom 15 januari 2010

    För 2 år sedan hjälpte jag till på ett bröllop, där serverades persikor som var gratinerade med mandelmassa.

    Kommer dock inte ihåg om det bara var riven mandelmassa eller om det var något mer i smeten ovanpå. Det var liksom lite seg-knäckigt när det var klart.

    Någon som vet vad jag menar? (L)

  • Mellanbellan 22 januari 2010

    Nej jag vet inte men detta är så nära jag kommer, och det är också väldigt gott. Hoppas du får det rätta receptet också
    Persikor med havretäcke

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.