Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pinocciotårta

  • Nyfis 15 juli 2009

    Jag ska baka en pinocciotårta med sockerkaks- och maräng botten i ett.
    Ska göra bottnarna dagen innan så nu undrar jag hur jag ska förvara bottnarna under natten för att dom ska behålla sin "frasighet"?

  • Eery 15 juli 2009

    hej!
    när vi bakar pinocciotårta brukar vi ställa botten torrt och svalt. skafferiet om det är svalt eller i kylen
    det är mitt tips

  • Bumbis 15 juli 2009

    Jag har dom i rumstemperatur under plastfolie. Då är dom krispiga dagen efter.

  • Nyfis 15 juli 2009

    Tusen Tack för era svar.

  • rektorskan 15 juli 2009

    Ställ in den i ugnen när den har svalnat.

  • mattjejen 16 juli 2009

    Hej!
    Jag brukar låta dom kallna å sen lägga långpannan över(Y), fast det beror ju på hur många bottnar du behöver så det finns långpannor så det räcker:o., sen får dom stå framme på bänken tills det e dags att lägga ihop tårtan.

  • 16 juli 2009

    jag gjodre en till midsommar och då plastade jag in den i plastfolie när den svalnat.(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.