Jag ska baka en pinocciotårta med sockerkaks- och maräng botten i ett.
Ska göra bottnarna dagen innan så nu undrar jag hur jag ska förvara bottnarna under natten för att dom ska behålla sin "frasighet"?
Eery15 juli 2009
hej!
när vi bakar pinocciotårta brukar vi ställa botten torrt och svalt. skafferiet om det är svalt eller i kylen
det är mitt tips
Bumbis15 juli 2009
Jag har dom i rumstemperatur under plastfolie. Då är dom krispiga dagen efter.
Nyfis15 juli 2009
Tusen Tack för era svar.
rektorskan15 juli 2009
Ställ in den i ugnen när den har svalnat.
mattjejen15 juli 2009
Hej!
Jag brukar låta dom kallna å sen lägga långpannan över(Y), fast det beror ju på hur många bottnar du behöver så det finns långpannor så det räcker:o., sen får dom stå framme på bänken tills det e dags att lägga ihop tårtan.
15 juli 2009
jag gjodre en till midsommar och då plastade jag in den i plastfolie när den svalnat.(Y)
Jag ska baka en pinocciotårta med sockerkaks- och maräng botten i ett.
Ska göra bottnarna dagen innan så nu undrar jag hur jag ska förvara bottnarna under natten för att dom ska behålla sin "frasighet"?
hej!
när vi bakar pinocciotårta brukar vi ställa botten torrt och svalt. skafferiet om det är svalt eller i kylen
det är mitt tips
Jag har dom i rumstemperatur under plastfolie. Då är dom krispiga dagen efter.
Tusen Tack för era svar.
Ställ in den i ugnen när den har svalnat.
Hej!
Jag brukar låta dom kallna å sen lägga långpannan över(Y), fast det beror ju på hur många bottnar du behöver så det finns långpannor så det räcker:o., sen får dom stå framme på bänken tills det e dags att lägga ihop tårtan.
jag gjodre en till midsommar och då plastade jag in den i plastfolie när den svalnat.(Y)