Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommon

  • 14 september 2000

    Har ni goda dessertrecept på plommon?`TS

  • 15 september 2000

    Detta är jättesmarrigt!1 kg plommon1 dl vatten3 dl socker2 dl madeiraKoka en lag på socker och vatten. Koka tills sockret löst sig och dra av kastrullen och tillsätt vinet. Skölj och halvera plommonen. Skalet ska vara kvar. Lägg dem i en lämplig burk och häll över lagen. Låt stå i minst 4 dagar innan de konsumeras med grädde eller glass. Kan även frysas efter lagringen.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.