Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Kan man använda sig av råsocker istället för strösocker när man bakar? Vilken skillnad kan det bli på bakverket? :)
Japp det kan man göra. Bakverken blir inte lika söt som med vsnligt strösocker :p
...och det blir godare. Det är en mer aromatisk smak.
Personligen gillar jag råsocker strö i bakverk och har testat i både småkakor och mjuka kakor.
Tack så mycket för alla svar, nu är det bara att baka på alltså ;)
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Kan man använda sig av råsocker istället för strösocker när man bakar? Vilken skillnad kan det bli på bakverket? :)
Japp det kan man göra. Bakverken blir inte lika söt som med vsnligt strösocker :p
...och det blir godare. Det är en mer aromatisk smak.
Personligen gillar jag råsocker strö i bakverk och har testat i både småkakor och mjuka kakor.
Tack så mycket för alla svar, nu är det bara att baka på alltså ;)