Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råsocker?

  • Aylisen 10 augusti 2009

    Kan man använda sig av råsocker istället för strösocker när man bakar? Vilken skillnad kan det bli på bakverket? :)

  • safir74 10 augusti 2009

    Japp det kan man göra. Bakverken blir inte lika söt som med vsnligt strösocker :p

  • maithab 10 augusti 2009

    ...och det blir godare. Det är en mer aromatisk smak.

  • zonale 10 augusti 2009

    Personligen gillar jag råsocker strö i bakverk och har testat i både småkakor och mjuka kakor.

  • Aylisen 10 augusti 2009

    Tack så mycket för alla svar, nu är det bara att baka på alltså ;)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.