Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rest av färdiggrillade grillspjut!

  • Roskerstin 29 juni 2011

    Har 2 st grillspjut färdiggrillade till övers, vad göra med dom? Lägga i marinad eller? Tacksam för tips!

  • Lenkan 29 juni 2011

    Skär i bitar och ha i en sallad eller stoppa i frysen till senare tillfälle

  • The_mama97mia 29 juni 2011

    Ja är det två hela spjut skulle jag spara i frysen, antingen helt (håller bättre då) eller i skivor, sen ta fram o värma på grillen o servera med god sås.

  • The_mama97mia 29 juni 2011

    Fast det är klart att du kan köra som filé i marinad, finns olika recept här jag har min favvo som är oxfilé i marinad med citron, rosmarin och vitlök, men det finns andra recept som kanske passar bättre för fläskkött.
    SKiva tunt o sen på med smakrik marinad, servera som kallskuret. Toppen!

  • Roskerstin 29 juni 2011

    Tack snälla, kör nog någon marinad och potatisgratäng. Din mama97mia låter god.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.