Det beror nog på att du använder riktigt ägg och riktiga ingredienser. Smöret och ägget färgar. Var glad för det du. Krämen som är kritvit innehåller säkert inga trevligheter samt färgämnen som färgar vitt.
Tesslatess21 november 2010
Brukar inte drömrulltårtefyllningen innehålla äggvita? påminner inte färgen och konsistensen om mumsmums?
Haijklicko21 november 2010
Skrivet av Tesslatess den 21 nov 2010
Brukar inte drömrulltårtefyllningen innehålla äggvita? påminner inte färgen och konsistensen om mumsmums?
Ja precis, liknande mumsmums
Haijklicko21 november 2010
Skrivet av Misty09 den 21 nov 2010
Det beror nog på att du använder riktigt ägg och riktiga ingredienser. Smöret och ägget färgar. Var glad för det du. Krämen som är kritvit innehåller säkert inga trevligheter samt färgämnen som färgar vitt.
Nog sant. Man vet ju vad man har i.
Mistys21 november 2010
Vet att ju kraftigare man vispar krämen ju vitare blir den. Ungefär som när man vispar ägg och socker till sockerkaka. Ju längre du vispar ju mer ljusgul blir smeten.
Behöver tips på hur jag kan få krämen i drömrulltårtan att se ut som i affären, alltså riktigt kritvit.
Har gått efter detta recept, men den blir gulaktig och inte alls så "fluffig" som den man köper.
150g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
Det beror nog på att du använder riktigt ägg och riktiga ingredienser. Smöret och ägget färgar. Var glad för det du. Krämen som är kritvit innehåller säkert inga trevligheter samt färgämnen som färgar vitt.
Brukar inte drömrulltårtefyllningen innehålla äggvita? påminner inte färgen och konsistensen om mumsmums?
Brukar inte drömrulltårtefyllningen innehålla äggvita? påminner inte färgen och konsistensen om mumsmums?
Ja precis, liknande mumsmums
Det beror nog på att du använder riktigt ägg och riktiga ingredienser. Smöret och ägget färgar. Var glad för det du. Krämen som är kritvit innehåller säkert inga trevligheter samt färgämnen som färgar vitt.
Nog sant. Man vet ju vad man har i.
Vet att ju kraftigare man vispar krämen ju vitare blir den. Ungefär som när man vispar ägg och socker till sockerkaka. Ju längre du vispar ju mer ljusgul blir smeten.