Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej! Jag bara undrar om någon vet, kan man göra egna riskakor, och hur gör man isf, och hur gör de när de tillverkar riskakor? Tack :)
vet inte säkert om det går att göra själv men jag kan tänka mig att det är svårt.
Har för mig att frågan varit uppe tidigare, utan att någon visste något sätt. Jag tror inte det går. Men har ni ätit dom med kanelsmak? Sååååå goda! Särskilt med en ostskiva på{clap}
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej! Jag bara undrar om någon vet, kan man göra egna riskakor, och hur gör man isf, och hur gör de när de tillverkar riskakor?
Tack :)
vet inte säkert om det går att göra själv men jag kan tänka mig att det är svårt.
Har för mig att frågan varit uppe tidigare, utan att någon visste något sätt. Jag tror inte det går.
Men har ni ätit dom med kanelsmak? Sååååå goda! Särskilt med en ostskiva på{clap}