Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

saftigt

  • mango 18 november 2007

    hej!
    mina bullar och kakaor blir ofta torra efter en dag, och jag tycker att det är tråkigt(N), är det någon som har ett tips som man kan använda när man bakar så det inte blir så?
    //en torr bulle

  • e_p_a2000 18 november 2007

    prova att ha i mer smör. Annars kan det bero på hur du förvarar dem!

  • ThomasP 18 november 2007

    Bakar du med jäst eller bakpulver???//Mvh Thomas

  • mariad 19 november 2007

    Kesella löser alla sådana problem! Ha i en burk i en bulldeg så ska du sa att det löser sig! Även i lussekatter, är ju snart dax....

  • 20 november 2007

    förvara dem inte på "öppen" plats, ha nåt omslutande eller över(H)

  • evaldo 20 november 2007

    Kanske arbeta degen längre och låta den jäsa lite mer.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.