Vill bara dela med mig av mammas goda fyllning.
Pappa äter nämligen inte grädde.
Gör semelbullen precis som vanligt och kapa toppen.
Ta ur en grop i semlan och smula urgröpen i en skål.
Riva mandelmassan ned i skålen.
Blanda ihop marsánkräm som du sedan rör ned i skålen och sedan lite grädde så att du får en krämig fyllning som du fyller bullen med. Vill man vara utan grädden i krämen så går det lika bra.
Blanda ett gnutta vanillinpulver i grädden och spritsa på. Och pappa får sin med bara fyllning utan grädde.
Topa sedan semlan som vanligt.
Lazybird15 februari 2010
Hej, det låter gott:)
Själv är jag inte så förtjust i mandelmassan, brukar istället ha sylt i då(Y) fungerar super det med;)
vitchokladkaka15 februari 2010
vaniljkräm i är det godaste... och jag gillar inte heller... så det jag gillar är nog egentligen krämbulle(L)
Vill bara dela med mig av mammas goda fyllning.
Pappa äter nämligen inte grädde.
Gör semelbullen precis som vanligt och kapa toppen.
Ta ur en grop i semlan och smula urgröpen i en skål.
Riva mandelmassan ned i skålen.
Blanda ihop marsánkräm som du sedan rör ned i skålen och sedan lite grädde så att du får en krämig fyllning som du fyller bullen med. Vill man vara utan grädden i krämen så går det lika bra.
Blanda ett gnutta vanillinpulver i grädden och spritsa på. Och pappa får sin med bara fyllning utan grädde.
Topa sedan semlan som vanligt.
Hej, det låter gott:)
Själv är jag inte så förtjust i mandelmassan, brukar istället ha sylt i då(Y) fungerar super det med;)
vaniljkräm i är det godaste... och jag gillar inte heller... så det jag gillar är nog egentligen krämbulle(L)