Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Semla premiär

  • Okänd 15 januari 2008

    Har ni hunnit testa nån semla än?Inte jag,men nog har jag slängt ett getöga på godingarna i affären.Jag är förtjust i varm mjölk och semla.Hur äter ni era?

  • evaldo 15 januari 2008

    Jag vi åt de första semlorna i Söndags de var jättegoda.
    Jag vill helst ha dem med kanel och varm mjölk, men min sambo vill ha dem som de är, så det blir för det mesta som hon vill.

  • ikah 15 januari 2008

    Åt min semla för en vecka sen, kunde inte låta bli:p
    Blir inte fler förrän till fastlagstisdagen.
    Jag brukar laga mina helt själv. Semlorna går jättebra att frysa och då är det bara att ta upp vart efter man vill ha man måste se till att ha mandelmassa och grädde hemma bara:)(Y)

  • Amber 15 januari 2008

    Näe inte ännu men jag har allt tittat på dem när jag sett dem i affären...sen e jag inte så stormförtjust i semlor.

  • Amika 15 januari 2008

    Jag äter inte semlor... Hua. *Skrattar* Men det får man väl nästan inte säga i sverige där semlan är nästintill helig? :D

  • farmoringer 15 januari 2008

    jag äter semlan om jag får ta bort mandelmassan....:) men har inte ätit någon ännu.

  • styvan 15 januari 2008

    Åt ingen semla idag fast det fanns på kaffevagnen på jobbet...ståndaktig som man är:D:p
    Har hitills inte ätit någon fettisdagsbulle men det återstår och se hur länge man kan stå eot:D
    Äter dem inte med mjölk utan bara till kaffet(Y)

  • Smulpajen 15 januari 2008

    Det går bara inte att avstå:p Har hunnit med 2 st så här långt! För det mesta blir det till kaffet som den är, men med varm mjölk är också jättegott(Y)

  • MrsC 15 januari 2008

    Jag väntar tills det är dags...då är det så otroligt, makalöst gott (Y) :p
    Äter dem som de är :D

  • lennali 15 januari 2008

    Tycker inte direkt om semlor, det är ju tur att man inte är galen i allt sött och gott som finns. En st kan jag smälla i mig med kaffe per säsong.

  • emelieskrypin 15 januari 2008

    Skrivet av Amika den 15 jan 2008

    Jag äter inte semlor... Hua. *Skrattar* Men det får man väl nästan inte säga i sverige där semlan är nästintill helig? :D



    Hihi...äter inte heller semlor. Är inte särskilt förtjust i grädde, men själva bullen och mandelmassan går väl an :p

  • 15 januari 2008

    har inte ätit semla på sååååååååå många år, tror inte det blir i år helle

  • Lilljeppe 16 januari 2008

    Älskar semlor, det blir nog en till helgen:p Kan inte låte bli(Y)

  • tilda 16 januari 2008

    Har inte ätit någon än. Jag brukar göra dem själv, även mandelmassan. Jag gör släta bullar och fryser ner dem. Då är det bara att ta fram när man känner sig sugen.

  • Queenie 16 januari 2008

    Tycker oftast semlor är överskattat, äter det max 1-2 ggr per år. Finns så mkt annat gott

  • tilda 16 januari 2008

    Håller med Queenie en eller två per år räcker.

  • amaria 16 januari 2008

    Åt min första i fredags. Men den var lite torr och tråkig! Egentligen är jag allergisk mot mandel och förr petade jag alltid bort mandelmassan, men numer står jag ut med lite kli i mun och hals om det inte är för mycket mandelmassa i. När jag var liten gjorde mamma semlor med sylt i istället år mig. Blev faktisk himla sugen på att baka egna semlor nu.... =)

  • Lena 16 januari 2008

    Nä jag väntar till fettisdagen då jag kokar brunabönor och fläsk. Sen på kvällen blir det semla.(äter aldig mer än en semla per år)

  • Jessika 16 januari 2008

    Jag försöker hålla mig till fettisdagen. Jag äter min som den är medan sambon äter med varm mjölk.

    Kalsbadersemla är min absoluta favorit men vi brukar få en god semeltårta på jobbet varje år och den är också en höjdare.

  • Ekorrungen 16 januari 2008

    Har inte ätit än, men det kanske blir nån gång i veckan. Tar bort locket och äter det först, sen själva semlan. Äffären där jag handlar får från ett bageri i Lidköping, dom är inte alls dumma. Såg att dom hade redan 1/1-08:p. Lite tidigt kanske:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.