Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

skillnad på cheesecake i frys eller ugn

  • sockerkakan1 27 augusti 2010

    vad blir det för skillnad om man har en cheesecake i ugnen eller frysen? konsistensen? smak?

  • Uli 27 augusti 2010

    Bade konsistens och smakk blir annorlunda.

    En frusen cheesecake blir 'glassigare' medan en ungsbakad blir tjock och kramig. Bada ar goda :)

    En frusen cheesecake kommer att smaka mer som glassoch kannas nagot lattare medan en ungsbakad blir valdigt maktig och mer at en bakad marsansas eller cremebrulee is smaken (doch rikare och tyngre an dessa)

  • sockerkakan1 27 augusti 2010

    Tack så mycket, snabbt svar fick man också! :D

  • zanette 30 augusti 2010

    Tack då fick jag åxå svar på detta,,, det visste jag inte, har aldrig gjort någon av dessa måste testa en av varje, har sparat massor i min kokbok. Tack mvh zanette

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.