vad blir det för skillnad om man har en cheesecake i ugnen eller frysen? konsistensen? smak?
Uli27 augusti 2010
Bade konsistens och smakk blir annorlunda.
En frusen cheesecake blir 'glassigare' medan en ungsbakad blir tjock och kramig. Bada ar goda :)
En frusen cheesecake kommer att smaka mer som glassoch kannas nagot lattare medan en ungsbakad blir valdigt maktig och mer at en bakad marsansas eller cremebrulee is smaken (doch rikare och tyngre an dessa)
sockerkakan127 augusti 2010
Tack så mycket, snabbt svar fick man också! :D
zanette30 augusti 2010
Tack då fick jag åxå svar på detta,,, det visste jag inte, har aldrig gjort någon av dessa måste testa en av varje, har sparat massor i min kokbok. Tack mvh zanette
vad blir det för skillnad om man har en cheesecake i ugnen eller frysen? konsistensen? smak?
Bade konsistens och smakk blir annorlunda.
En frusen cheesecake blir 'glassigare' medan en ungsbakad blir tjock och kramig. Bada ar goda :)
En frusen cheesecake kommer att smaka mer som glassoch kannas nagot lattare medan en ungsbakad blir valdigt maktig och mer at en bakad marsansas eller cremebrulee is smaken (doch rikare och tyngre an dessa)
Tack så mycket, snabbt svar fick man också! :D
Tack då fick jag åxå svar på detta,,, det visste jag inte, har aldrig gjort någon av dessa måste testa en av varje, har sparat massor i min kokbok. Tack mvh zanette