Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

smördeg...

  • TM 11 mars 2009

    lyckas ni med egengjord smördeg?
    Vad är hemligheten med att få till den bra.?

  • jas65 12 mars 2009

    Kavla den som wienerbrödsdeg fast i mycket flera slag än vad wienerdegen kavlas på så smöret bakas in i slagen.
    Mvh
    Anders

  • hanstom 12 mars 2009

    håll den kall, lägg på smöret i osthyveltjocklek.

  • Gnurf 12 mars 2009

    Smördeg är nog faktiskt en av få ingredienser som jag köper färdig..:) Men å andra sidan är det inte att betrakta som stapelföda i mitt hus...:p

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.