Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
lyckas ni med egengjord smördeg? Vad är hemligheten med att få till den bra.?
Kavla den som wienerbrödsdeg fast i mycket flera slag än vad wienerdegen kavlas på så smöret bakas in i slagen. Mvh Anders
håll den kall, lägg på smöret i osthyveltjocklek.
Smördeg är nog faktiskt en av få ingredienser som jag köper färdig..:) Men å andra sidan är det inte att betrakta som stapelföda i mitt hus...:p
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
lyckas ni med egengjord smördeg?
Vad är hemligheten med att få till den bra.?
Kavla den som wienerbrödsdeg fast i mycket flera slag än vad wienerdegen kavlas på så smöret bakas in i slagen.
Mvh
Anders
håll den kall, lägg på smöret i osthyveltjocklek.
Smördeg är nog faktiskt en av få ingredienser som jag köper färdig..:) Men å andra sidan är det inte att betrakta som stapelföda i mitt hus...:p