Varför rinner smöret ur vaniljbullarna ? När man köper från affären så stannar fyllningen kvar. Tar gärna emot tips.
strimma2117 januari 2011
Använder du pappersformar? Det är ju ett sätt att behålla fyllningen i bullen. Jag brukar använda muffinsplåten när jag gräddar mina vaniljknutar. Bullarna i formar och ner i muffinsplåten. Det blir höga fina bullar med fyllningen kvar i bullen:)
Hilmer5417 januari 2011
Jobbade med en kvinna för länge sen som gjorde goda bullar som gräddades
direkt på bakplåtspapper.
Hon pudrade bullarna med potatismjöl för att binda ihop det göttaste.
Har inte testat själv men ett tips i alla fall.
matobakverk18 januari 2011
Tack för tipset, båda alternativen är värt o prova:)
Asalenakristina26 februari 2011
Jag blandar ner litet ströbröd i fyllningen. Den suger upp fint så det goda stannar kvar!
Varför rinner smöret ur vaniljbullarna ? När man köper från affären så stannar fyllningen kvar. Tar gärna emot tips.
Använder du pappersformar? Det är ju ett sätt att behålla fyllningen i bullen. Jag brukar använda muffinsplåten när jag gräddar mina vaniljknutar. Bullarna i formar och ner i muffinsplåten. Det blir höga fina bullar med fyllningen kvar i bullen:)
Jobbade med en kvinna för länge sen som gjorde goda bullar som gräddades
direkt på bakplåtspapper.
Hon pudrade bullarna med potatismjöl för att binda ihop det göttaste.
Har inte testat själv men ett tips i alla fall.
Tack för tipset, båda alternativen är värt o prova:)
Jag blandar ner litet ströbröd i fyllningen. Den suger upp fint så det goda stannar kvar!
Tack för smarta tips! (Y)