Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smöret rinner ur bullarna

  • matobakverk 17 januari 2011

    Varför rinner smöret ur vaniljbullarna ? När man köper från affären så stannar fyllningen kvar. Tar gärna emot tips.

  • strimma21 17 januari 2011

    Använder du pappersformar? Det är ju ett sätt att behålla fyllningen i bullen. Jag brukar använda muffinsplåten när jag gräddar mina vaniljknutar. Bullarna i formar och ner i muffinsplåten. Det blir höga fina bullar med fyllningen kvar i bullen:)

  • Hilmer54 17 januari 2011

    Jobbade med en kvinna för länge sen som gjorde goda bullar som gräddades
    direkt på bakplåtspapper.
    Hon pudrade bullarna med potatismjöl för att binda ihop det göttaste.
    Har inte testat själv men ett tips i alla fall.

  • matobakverk 18 januari 2011

    Tack för tipset, båda alternativen är värt o prova:)

  • Asalenakristina 26 februari 2011

    Jag blandar ner litet ströbröd i fyllningen. Den suger upp fint så det goda stannar kvar!

  • Cassiopeya 26 februari 2011

    Tack för smarta tips! (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.