Hur gör jag för att få brödet saftigt. mitt blir så torrt? Är det någon som har nåt bra recept på fyllning till smögåstårta utan skaldjur? :p:)
boz196524 oktober 2009
Det bästa är om du gör "stommen" dagen innan med alla fyllningar och låter den få "dra" i kylen över natten och sedan dekorerar den samma dag den ska ätas. Då kan jag lova dig en saftig och läcker smörgåstårta.
Testa den här när du ändå är i farten, den brukar göra succé:
Skaldjuren kan du ju bara byta ut mot nåt annat, t.ex. lax...
LEDIVO25 oktober 2009
Den här kanske är värd testa.
Inga skaldjur och vi tyckte den blev saftig utan att smaka för mycket ....hmmm...hur ska jag uttrycka mig... "kladd" Smörgåstårta á la familjen
Pirkko25 oktober 2009
Man skulle kunna fukta tårtbotten lite med valfri buljong.
Hur gör jag för att få brödet saftigt. mitt blir så torrt? Är det någon som har nåt bra recept på fyllning till smögåstårta utan skaldjur? :p:)
Det bästa är om du gör "stommen" dagen innan med alla fyllningar och låter den få "dra" i kylen över natten och sedan dekorerar den samma dag den ska ätas. Då kan jag lova dig en saftig och läcker smörgåstårta.
Testa den här när du ändå är i farten, den brukar göra succé:
Lyxiga Smörgåstårtan
Skaldjuren kan du ju bara byta ut mot nåt annat, t.ex. lax...
Den här kanske är värd testa.
Inga skaldjur och vi tyckte den blev saftig utan att smaka för mycket ....hmmm...hur ska jag uttrycka mig... "kladd"
Smörgåstårta á la familjen
Man skulle kunna fukta tårtbotten lite med valfri buljong.