Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smörgåstårta?

  • MadeleineG 24 oktober 2009

    Hur gör jag för att få brödet saftigt. mitt blir så torrt? Är det någon som har nåt bra recept på fyllning till smögåstårta utan skaldjur? :p:)

  • boz1965 24 oktober 2009

    Det bästa är om du gör "stommen" dagen innan med alla fyllningar och låter den få "dra" i kylen över natten och sedan dekorerar den samma dag den ska ätas. Då kan jag lova dig en saftig och läcker smörgåstårta.

    Testa den här när du ändå är i farten, den brukar göra succé:

    Lyxiga Smörgåstårtan

    Skaldjuren kan du ju bara byta ut mot nåt annat, t.ex. lax...

  • LEDIVO 25 oktober 2009

    Den här kanske är värd testa.
    Inga skaldjur och vi tyckte den blev saftig utan att smaka för mycket ....hmmm...hur ska jag uttrycka mig... "kladd"
    Smörgåstårta á la familjen

  • Pirkko 25 oktober 2009

    Man skulle kunna fukta tårtbotten lite med valfri buljong.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.