Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smoothies?

 • 25 augusti 2004

  Hur gör man goda smoothies?

 • 27 augusti 2004

  Chokosmoothie!1/2 banan1 1/2 dl mjölk2 msk chokladsås (eller O'boypulver) Skala och skär bananen i bitar. Häll på mjölk och chokladsås eller pulver. Mixa tills allt är blandat. Häll upp i glas och garnera eventuellt med en klick vipsad grädde eller glass och en mashmallow!.

 • 29 augusti 2004

  Smooth betyder len och mjuk och precis så ska en smoothie vara. Den passar att dricka när som helst.Njut den precis som den är eller i sällskap med mat och dryck. Den passar i alla sammanhang: till frukost, lunch, mellanmål eller efterrätt. Helt enkelt när du vill ha något gott, nyttigt och mättande.1 dl jordgubbar1 tsk socker1 dl mjölk1 dl mild yoghurt med honung eller vanilj Mixa jordgubbarna med sockret. Halvtina jordgubbarna om de är frysta hela, då går det lättare att mixa dem. Häll på mjölk och yoghurt och mixa tills allt är blandat. Häll upp i glas.

 • 24 november 2004

  Det är ju så lätt!Ta lite frysta hallon, naturell yougurt/vanilj yougurt, en halv banan, en svätt apelsinjuice, (lite, lite råsocker om man vill) Mixa i en mixer, klart!Så gott!!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.