Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb, enkel och supergod bärpaj

  • ilen 30 januari 2009

    http://nysansmat.blogspot.com/2009/01/en-enkel-barpaj-mitt-i-natten.html


    Smulpaj Äpple
    3 Portioner

    4 Äpplen
    1 1/2 dl Vetemjöl
    1 1/2 dl Socker
    200 g Margarin
    1 dl Havregryn

    Smörj formen med lite margarin. Skär äpplena i ca 5 mm tunna bitar. Och fyll formen. Blanda ihop mjölet och sockret. Och strö det över äpplena. Skiva margarinet i tunna skivor, och täck jämt över hela formen. Strö över havregrynen.

    Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in formen i ugnen.
    Äppelpajen är färdig när den är gyllenbrun och mjuk.

  • godissnasket 8 februari 2009

    De där lät härligt. Ska nog testa och göra :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.