Smörj formen med lite margarin. Skär äpplena i ca 5 mm tunna bitar. Och fyll formen. Blanda ihop mjölet och sockret. Och strö det över äpplena. Skiva margarinet i tunna skivor, och täck jämt över hela formen. Strö över havregrynen.
Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in formen i ugnen.
Äppelpajen är färdig när den är gyllenbrun och mjuk.
http://nysansmat.blogspot.com/2009/01/en-enkel-barpaj-mitt-i-natten.html
Smulpaj Äpple
3 Portioner
4 Äpplen
1 1/2 dl Vetemjöl
1 1/2 dl Socker
200 g Margarin
1 dl Havregryn
Smörj formen med lite margarin. Skär äpplena i ca 5 mm tunna bitar. Och fyll formen. Blanda ihop mjölet och sockret. Och strö det över äpplena. Skiva margarinet i tunna skivor, och täck jämt över hela formen. Strö över havregrynen.
Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in formen i ugnen.
Äppelpajen är färdig när den är gyllenbrun och mjuk.
De där lät härligt. Ska nog testa och göra :)