Finns det någon som testat göra "chokladstrassburgare", med kakao i degen? Jag tänker mig att det kunde vara gott men vet inte riktigt om det funkar att lägga till utan att ta bort något annat :)
DoctorWho27 juni 2012
Jag har inte gjort just strassburgare, men jag har smakatt olika degar med kakao. Det enda jag gjorde var att tillsätta kakao och ta bort samma mängd vetemjöl. Tex om jag ska tillsätta 1 tsk kakao så tar jag bort 1 tsk vetemjöl ur receptet.
Naenvier27 juni 2012
Det går säkert bra! Gör som föregående talare och ta bort samma mängd mjöl så är du på den säkra sidan. Man kan ju också doppa hela eller delar av dem i choklad, det blir väldigt gott. Kanske skulle det bli extra gott om man först smaksätter med kakao och sedan doppar i choklad... Tror jag måste testa, haha!
Amamatryd28 juni 2012
Nu har jag testat! I receptet är det 2 msk vaniljsocker, jag tog 0,5 msk vaniljsocker och 1,5 msk kakao. Blev superbra :) Ibland lönar det sig att våga testa men jag är ofta lite feg :)
Naenvier28 juni 2012
Kul att du vågade testa! Ska anteckna i min bok att man kan göra som du, det låter verkligen jättegott!
Hej!
Finns det någon som testat göra "chokladstrassburgare", med kakao i degen? Jag tänker mig att det kunde vara gott men vet inte riktigt om det funkar att lägga till utan att ta bort något annat :)
Jag har inte gjort just strassburgare, men jag har smakatt olika degar med kakao. Det enda jag gjorde var att tillsätta kakao och ta bort samma mängd vetemjöl. Tex om jag ska tillsätta 1 tsk kakao så tar jag bort 1 tsk vetemjöl ur receptet.
Det går säkert bra! Gör som föregående talare och ta bort samma mängd mjöl så är du på den säkra sidan. Man kan ju också doppa hela eller delar av dem i choklad, det blir väldigt gott. Kanske skulle det bli extra gott om man först smaksätter med kakao och sedan doppar i choklad... Tror jag måste testa, haha!
Nu har jag testat! I receptet är det 2 msk vaniljsocker, jag tog 0,5 msk vaniljsocker och 1,5 msk kakao. Blev superbra :) Ibland lönar det sig att våga testa men jag är ofta lite feg :)
Kul att du vågade testa! Ska anteckna i min bok att man kan göra som du, det låter verkligen jättegott!