Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Studenttårta

  • SommarOlle 8 juni 2010

    Jag ska göra följande tårta tills på lördag, bottnarna är redan gjorda, delade och i frysen.Studenttårta

    När kan jag göra mangomoussen?
    Kan jag lägga ihop den dagen innan förvara den i kylen och lägga på grädden och marsipanen det sista jag gör på lördagen?? Hur skulle DU göra?
    Tacksam för svar

  • tmt 11 juni 2010

    Jag skulle göra mangomoussen idag men förvara den separat tills imorgon .

  • SommarOlle 11 juni 2010

    Av någon speciell anledning??

  • Blom70 11 juni 2010

    Jag skulle lägga ihop tårtan idag och förvara svalt över natten. Det blir bara godare då.

  • SommarOlle 11 juni 2010

    Vet inte vad jag gjorde för fel men mangoyoghurtmoussen kändes väldigt rinnig och "stelnade" aldrig till. Det blev väldigt väldigt mycket så en sats räckte till de två tårtorna..De står nu i kylen och väntar på grädden och marsipanen som ska på imorgon

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.