Jag ska göra följande tårta tills på lördag, bottnarna är redan gjorda, delade och i frysen.Studenttårta
När kan jag göra mangomoussen?
Kan jag lägga ihop den dagen innan förvara den i kylen och lägga på grädden och marsipanen det sista jag gör på lördagen?? Hur skulle DU göra?
Tacksam för svar
tmt11 juni 2010
Jag skulle göra mangomoussen idag men förvara den separat tills imorgon .
SommarOlle11 juni 2010
Av någon speciell anledning??
Blom7011 juni 2010
Jag skulle lägga ihop tårtan idag och förvara svalt över natten. Det blir bara godare då.
SommarOlle11 juni 2010
Vet inte vad jag gjorde för fel men mangoyoghurtmoussen kändes väldigt rinnig och "stelnade" aldrig till. Det blev väldigt väldigt mycket så en sats räckte till de två tårtorna..De står nu i kylen och väntar på grädden och marsipanen som ska på imorgon
Jag ska göra följande tårta tills på lördag, bottnarna är redan gjorda, delade och i frysen.Studenttårta
När kan jag göra mangomoussen?
Kan jag lägga ihop den dagen innan förvara den i kylen och lägga på grädden och marsipanen det sista jag gör på lördagen?? Hur skulle DU göra?
Tacksam för svar
Jag skulle göra mangomoussen idag men förvara den separat tills imorgon .
Av någon speciell anledning??
Jag skulle lägga ihop tårtan idag och förvara svalt över natten. Det blir bara godare då.
Vet inte vad jag gjorde för fel men mangoyoghurtmoussen kändes väldigt rinnig och "stelnade" aldrig till. Det blev väldigt väldigt mycket så en sats räckte till de två tårtorna..De står nu i kylen och väntar på grädden och marsipanen som ska på imorgon