4 dl vetemjöl1 1/2 msk bakpulver4 stora ägg1 dl matolja1 dl vitt vin1/4 dl torr vermouth150 g riven ost200 g rökt sidfläsk200 g urkärnade gröna oliverSätt ugnen på 225 grader. Blanda vetemjöl och bakpulver väl. Tillsätt ägg, olja, vin, vermouth och ost. Strimla fläsket och blanda det i smeten tillsammans med oliverna. Smörj en avlång form, häll i smeten och grädda i mitten av ugnen ca 40 min. Låt kakan svalna innan den skivas tunt. Förvara den i kyl.
4 dl vetemjöl1 1/2 msk bakpulver4 stora ägg1 dl matolja1 dl vitt vin1/4 dl torr vermouth150 g riven ost200 g rökt sidfläsk200 g urkärnade gröna oliverSätt ugnen på 225 grader. Blanda vetemjöl och bakpulver väl. Tillsätt ägg, olja, vin, vermouth och ost. Strimla fläsket och blanda det i smeten tillsammans med oliverna. Smörj en avlång form, häll i smeten och grädda i mitten av ugnen ca 40 min. Låt kakan svalna innan den skivas tunt. Förvara den i kyl.