Hej! jag tycker det är jätteroligt med alla sorters bakverk egentligen men har snöat in en del på tårtor, därför tänkte jag höra om folket ville dela med sig av sina recpt på tårtfyllningar, dekorationer och liknanade :)
Memelie6 oktober 2010
Alla sorters mousse är ju jättegott, blir inte så mycket gräddsmak. Ett lager vaniljkräm och ett lager mousse brukar bli gott, lite lagom mycket av allt. Sen brukar jag garnera med choklad-"grejer".
Bär är ju också väldigt gott, blir inte så jättesött då.
Lenkan6 oktober 2010
Fluff går ju att göra på allt godis i princip. Jag har ofta vit chokladfluff, maraboufluff osv vidare. Jag har även haft geléhallonfluff och ahlgrens bilarfluff, mycket uppskattat
Beckis836 oktober 2010
Det borde funka att göra fluff på de mesta sorters godis eller? Gäller bara att försöka ta rätt mängd.
Lenkan6 oktober 2010
Absolut! Godis med gelatin i får man ta mindre mängd av och se till att ha tid på sig, för de smälter långsammare.
Så länge det inte är nötter eller kex i chokladen så fungerar all choklad också
Hej! jag tycker det är jätteroligt med alla sorters bakverk egentligen men har snöat in en del på tårtor, därför tänkte jag höra om folket ville dela med sig av sina recpt på tårtfyllningar, dekorationer och liknanade :)
Alla sorters mousse är ju jättegott, blir inte så mycket gräddsmak. Ett lager vaniljkräm och ett lager mousse brukar bli gott, lite lagom mycket av allt. Sen brukar jag garnera med choklad-"grejer".
Bär är ju också väldigt gott, blir inte så jättesött då.
Fluff går ju att göra på allt godis i princip. Jag har ofta vit chokladfluff, maraboufluff osv vidare. Jag har även haft geléhallonfluff och ahlgrens bilarfluff, mycket uppskattat
Det borde funka att göra fluff på de mesta sorters godis eller? Gäller bara att försöka ta rätt mängd.
Absolut! Godis med gelatin i får man ta mindre mängd av och se till att ha tid på sig, för de smälter långsammare.
Så länge det inte är nötter eller kex i chokladen så fungerar all choklad också