Vaniljglass, vispad grädde och halvtinade hallon, jättegott! (Y) (Y) (Y)
zephie12 augusti 2009
Kör halvtinade jordgubbar i mixern och servera den kalla jordgubbssåsen tillsammans med lite vaniljglass eller grädde till ljummen kladdkaka. MUMS!!
ally7512 augusti 2009
Har provat vispad grädde som man tillsätter lite baileyslikör i och det är jättegott. Man kan droppa i lite chokladsås i ochså så får man lite mera färg.
Emsenpemsen77612 augusti 2009
Skrivet av dengladebagarn den 28 jul 2009
jag brukar göra ett täcke med maräng på kladdkakan o baka i ugnen o servera färska bär efter säsong o glass till
:p En liten kupa Grönstedts Extra, helt seriöst. Det är gott det. Till en gräddbakelse kan man med fördel dricka ett glas Porter, mmm. :p:p:p
MelleBandolo13 augusti 2009
Om man inte vill ha det så "svenskt", kan man servera en liten fruktsallad av exotiska frukter till, och ev lite vaniljglass/grädde. Mums!
Majainorr16 augusti 2009
Min svägerska serverar gärna kladdkakan med ädelost och tomatmarmelad. Sältan i ädelosten bryter av fint mot chokladen och sötman. Är själv inte så förtjust i ädelost så jag skippar den och äter med tomatmarmelad och vispad grädde. Så gott!!
citrus16720 augusti 2009
Jag köpte en påse mariannegodis, finkrossade dessa i en mixer och hällde ner i 2,5 dl grädde och lät det hela koka upp så att allt smälte samma. Sedan in i kylen tills det svalnat sedan VISPA.
Voila, mariannegrädde! Väldigt gott och uppskattat av gäster (Y)
pigelin20 augusti 2009
Antingen bara grädde eller frukrsallad eller vaniljglss.
flingsalt20 augusti 2009
Grädde, jordgubbar och basilika. (L)
Annelijo20 augusti 2009
Varma hallon och vaniljglass är gott till kladdkaka! Tycker vi!!
Lycka till
Annelijo
vitchokladkaka26 augusti 2009
Det godaste som finns är fruktansvärt enkelt att göra, ta bara frusna hallon, mixa dom med antingen stavmixer eller blender eller liknande.
är dom jättehårda så vänta kanske 5 min så att dom bara tinar lite lite grann.
Min favorit(L)(L)(L)
bill6226 augusti 2009
vanlig vaniljsås.:Z
gladavmat26 augusti 2009
Hallon som röres med aningen florsocker, citronrasp och lite citronsaft och sen 10 finhackade basilikablad!!(L)
Cissi715 september 2009
Jag brukar smörja formen och bröa den med kokos och sedan servera med vanlig vispad grädde. Mycket gott!!:)
SpicySpicy6 september 2009
Skrivet av bakamonkeyprincess den 20 jul 2009
Vad brukar ni ha till kladdkaka?
Söker lite mer inspirerande tillbehör och toppings än creme fraich, turkisk yoghurt och vispgrädde.
Oftast har jag turkisk yoghurt mixat med banan eller lite citronsaft :)
Det var en spännande kombination. Måste prova!
sussisus7 september 2009
En kollega åt en av mina kladdkakor (med vanilj eller curry, minns inte) ihop med burkpersikor och sockerlag, han påstod att det var gott.
Annars tycker de flesta i min bekantskapskrets att lättvispad grädde eller vaniljglass är gott till.
Jag äter helst kladdisarna utan tillbehör.
UllaC7 september 2009
Ett annorlunda recept på kladdkaka och till den en whiskysås istället för grädde och bär. Kladdkaka med whiskysås
Vaniljglass, vispad grädde och halvtinade hallon, jättegott! (Y) (Y) (Y)
Kör halvtinade jordgubbar i mixern och servera den kalla jordgubbssåsen tillsammans med lite vaniljglass eller grädde till ljummen kladdkaka. MUMS!!
Har provat vispad grädde som man tillsätter lite baileyslikör i och det är jättegott. Man kan droppa i lite chokladsås i ochså så får man lite mera färg.
jag brukar göra ett täcke med maräng på kladdkakan o baka i ugnen o servera färska bär efter säsong o glass till
Det där lät fruktansvärt gott, ska jag testa!:)
Ther's No End to The Possibility'es !
Klicka på Mitt Favvo Recept & få en Massa Inspiration !
The Pimp'able Fudge Cake - Kladdkaka
Have a Heavenly Night with Lot's of Munchies!
:D
:p En liten kupa Grönstedts Extra, helt seriöst. Det är gott det. Till en gräddbakelse kan man med fördel dricka ett glas Porter, mmm. :p:p:p
Om man inte vill ha det så "svenskt", kan man servera en liten fruktsallad av exotiska frukter till, och ev lite vaniljglass/grädde. Mums!
Min svägerska serverar gärna kladdkakan med ädelost och tomatmarmelad. Sältan i ädelosten bryter av fint mot chokladen och sötman. Är själv inte så förtjust i ädelost så jag skippar den och äter med tomatmarmelad och vispad grädde. Så gott!!
Jag köpte en påse mariannegodis, finkrossade dessa i en mixer och hällde ner i 2,5 dl grädde och lät det hela koka upp så att allt smälte samma. Sedan in i kylen tills det svalnat sedan VISPA.
Voila, mariannegrädde! Väldigt gott och uppskattat av gäster (Y)
Antingen bara grädde eller frukrsallad eller vaniljglss.
Grädde, jordgubbar och basilika. (L)
Varma hallon och vaniljglass är gott till kladdkaka! Tycker vi!!
Lycka till
Annelijo
Det godaste som finns är fruktansvärt enkelt att göra, ta bara frusna hallon, mixa dom med antingen stavmixer eller blender eller liknande.
är dom jättehårda så vänta kanske 5 min så att dom bara tinar lite lite grann.
Min favorit(L)(L)(L)
vanlig vaniljsås.:Z
Hallon som röres med aningen florsocker, citronrasp och lite citronsaft och sen 10 finhackade basilikablad!!(L)
Jag brukar smörja formen och bröa den med kokos och sedan servera med vanlig vispad grädde. Mycket gott!!:)
Vad brukar ni ha till kladdkaka?
Söker lite mer inspirerande tillbehör och toppings än creme fraich, turkisk yoghurt och vispgrädde.
Oftast har jag turkisk yoghurt mixat med banan eller lite citronsaft :)
Det var en spännande kombination. Måste prova!
En kollega åt en av mina kladdkakor (med vanilj eller curry, minns inte) ihop med burkpersikor och sockerlag, han påstod att det var gott.
Annars tycker de flesta i min bekantskapskrets att lättvispad grädde eller vaniljglass är gott till.
Jag äter helst kladdisarna utan tillbehör.
Ett annorlunda recept på kladdkaka och till den en whiskysås istället för grädde och bär.
Kladdkaka med whiskysås