Nu är det snart dags för studenten!(Y)
Men har inte kommit på någon bra efterrätt ännu. Någon som har bra tips och vill dela med sig? :)
mssalmonella17 maj 2010
Pannacotta - går att variera i hundratals olika smaker och lätt att göra i förväg!
AnneNi17 maj 2010
Blir det många gäster?
Kanske rabarberpaj, marängswiss eller morotskaka ifall ni är en del.
Annars kan man bjuda på tex pannacotta med något gott på i portionsskålar/glas.
Grattis till examen och lycka till!
Okänd18 maj 2010
Här skall du få ett tips på en dessert som skapades för ett par månader sedan. Vi hade haft ris á la Malta och gjort alldeles för mycket. Jag fick en tanke att det måste gå att göra fluffiga plättar av det. Och det fungerade alldeles utmärkt. Vilka dofter som spreds i köket när risplättarna gräddades, man blev nästan lyrisk!
Nu är det snart dags för studenten!(Y)
Men har inte kommit på någon bra efterrätt ännu. Någon som har bra tips och vill dela med sig? :)
Pannacotta - går att variera i hundratals olika smaker och lätt att göra i förväg!
Blir det många gäster?
Kanske rabarberpaj, marängswiss eller morotskaka ifall ni är en del.
Annars kan man bjuda på tex pannacotta med något gott på i portionsskålar/glas.
Grattis till examen och lycka till!
Här skall du få ett tips på en dessert som skapades för ett par månader sedan. Vi hade haft ris á la Malta och gjort alldeles för mycket. Jag fick en tanke att det måste gå att göra fluffiga plättar av det. Och det fungerade alldeles utmärkt. Vilka dofter som spreds i köket när risplättarna gräddades, man blev nästan lyrisk!
Håll tillgodo med receptet:
Apelsinrisplättar med glass och bärsås.
Smaklig spis!
Chokladpaj är enkelt och gott och har ändå en lite lyxig känsla. Servera med bär eller någon fruktsås, så blir det lite somrigt också!{cute}
Jag måste göra reklam för denna tårtan igen. Den var suverän att ha på studenten...och smaskig förstås. {eat}
Chokladtårta
ÅÅÅhhhhhhhhhhhhh RABARBER................. mmmmmmmmmmm
finns inget som jag saknar som det!!!!!!!!!
En smarrig Rabarberpaj med äkta vanijsås ........mmmmmmmmmmmm är alltid rätt och du kan ju göra en äpplepaj till gäster som inte gillar rabarber.
Man kan ju förbereda allt. =)
åh, vad gott allt lät! (: tack alla! :)