Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Topping till mjuka kakor

  • bondmora 20 december 2009

    Tänker göra pepparkaksrutor men kan man byta ut philadelfiaosten mot någon annan färskost?

  • idea_ 21 december 2009

    Så länge den inte är smaksatt så borde det fungera bra med vilket märke som, men inte kalles kaviars egen, för konsistensen är en annan än den på philadelphia/cantadou/icas egna/coops egna. (Y)

  • sikaal 21 december 2009

    Hemgjord Boursin är ju ett billigt alternativ, om man har lite tid!
    Hemgjord Boursin

  • Mistys 21 december 2009

    Mascarpone ost borde bli jättegott (Y)

  • EliBerg65 26 april 2011

    JAAA! Mascarpone är super-duper-ultragott! Gjorde en cheesecake härom veckan, hade för lite Philadelphia hemma så jag tog resten Mascarponeost. Det blev verkligen hur gott som helst, rekommenderas! För övrigt var det en cheesecake med choklad- och kaffesmak.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.