Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Vill gärna ha tips på vad man kan göra med "gamla" torra bullar. Minns att min mormor gjorde något men minns inte vad! :-D
skiva dem, doppa i ägg och mjölk, stek, vänd i kanel och socker...
Kan det vara något liknande denna brödpudding. Den gjordes ofta på gammalt vetebröd. Blåbärsbrödpudding anno 1800-tal
Torka dom i ugnen så får du de godasta skorporna som går att finna. ( dela bullarna först )
Tack för tipsen. Ska testa dem vid tillfällen!! :-D Tror det var Brödpuddingen jag minns. ;-)
Jag brukar lägga dom att dra i mjölk tills de är lite mjuka. Sedan steks dom och vänds i strösocker. Mums
fattiga riddare!
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Vill gärna ha tips på vad man kan göra med "gamla" torra bullar.
Minns att min mormor gjorde något men minns inte vad! :-D
skiva dem, doppa i ägg och mjölk, stek, vänd i kanel och socker...
Kan det vara något liknande denna brödpudding.
Den gjordes ofta på gammalt vetebröd.
Blåbärsbrödpudding anno 1800-tal
Torka dom i ugnen så får du de godasta skorporna som går att finna.
( dela bullarna först )
Tack för tipsen. Ska testa dem vid tillfällen!! :-D Tror det var Brödpuddingen jag minns. ;-)
Jag brukar lägga dom att dra i mjölk tills de är lite mjuka.
Sedan steks dom och vänds i strösocker. Mums
fattiga riddare!