Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vad gör jag när äggula eller äggvita blir över??

  • Cassiopeya 22 mars 2011

    När du har äggvitor över och har tröttnat på maräng...

    Jitterbugg

  • mysigajag51 22 mars 2011

    Skrivet av eken21 den 5 sep 2010

    Många gånger när jag lagar mat eller bakar blir det antingen ägggula eller äggvita över.
    Har du några tips om vad man kan använda antingen ägggula eller äggvita till hör av dig!

    varför inte göra äggtoddy

    yvonne pira

  • wirinkatasp 22 mars 2011

    Så man kan frysa äggvita bra att veta tack för tips får ofta vita över då vi gör majonäs

  • Cilla71a 22 mars 2011

    Man kan även göra en Budapeststubbe/rulle & av äggulorna kan du göra en äggulekaka.

    Eller blanda ihop dom igen som en annan skrev & gör en sockerkaka/muffins/kladdkaka etc.
    Pannkakor är oxå gott {eat} Eller en god omelett.

  • Pannband1 27 mars 2011

    Man kan göra maränger på äggvitan och glass eller bernesås på gulan. Mvh Alexandra

  • imellis 27 mars 2011

    På gulan kan du göra parfait
    På vitan kan du göra sufflé

    (:

  • wirinkatasp 1 april 2011

    Majonäs

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.