Många gånger när jag lagar mat eller bakar blir det antingen ägggula eller äggvita över.
Har du några tips om vad man kan använda antingen ägggula eller äggvita till hör av dig!
varför inte göra äggtoddy
yvonne pira
wirinkatasp22 mars 2011
Så man kan frysa äggvita bra att veta tack för tips får ofta vita över då vi gör majonäs
Cilla71a22 mars 2011
Man kan även göra en Budapeststubbe/rulle & av äggulorna kan du göra en äggulekaka.
Eller blanda ihop dom igen som en annan skrev & gör en sockerkaka/muffins/kladdkaka etc.
Pannkakor är oxå gott {eat} Eller en god omelett.
Pannband127 mars 2011
Man kan göra maränger på äggvitan och glass eller bernesås på gulan. Mvh Alexandra
imellis27 mars 2011
På gulan kan du göra parfait
På vitan kan du göra sufflé
När du har äggvitor över och har tröttnat på maräng...
Jitterbugg
Många gånger när jag lagar mat eller bakar blir det antingen ägggula eller äggvita över.
Har du några tips om vad man kan använda antingen ägggula eller äggvita till hör av dig!
varför inte göra äggtoddy
yvonne pira
Så man kan frysa äggvita bra att veta tack för tips får ofta vita över då vi gör majonäs
Man kan även göra en Budapeststubbe/rulle & av äggulorna kan du göra en äggulekaka.
Eller blanda ihop dom igen som en annan skrev & gör en sockerkaka/muffins/kladdkaka etc.
Pannkakor är oxå gott {eat} Eller en god omelett.
Man kan göra maränger på äggvitan och glass eller bernesås på gulan. Mvh Alexandra
På gulan kan du göra parfait
På vitan kan du göra sufflé
(:
Majonäs