:o Har gjort brylepudding idag, men konsistensen blev lite konstig, lite porig,vet någon varför?
farmoringer22 juni 2008
Jag har aldrig gjort brylepudding så jag kan tyvärr inte hjälpa dig..
matnjutaren22 juni 2008
Det enda jag skulle kunna "gissa" på är att du vispat fööör mycket kanske? Så att det har bildats en massa luftbubblor..^^ Vet inte annars vad det kan bero på? :o
Kanske någon annan kan ge dej ett bättre svar.:)
Okänd23 juni 2008
länka/skirva receptet så blir det enklare att lista ut^^
:o Har gjort brylepudding idag, men konsistensen blev lite konstig, lite porig,vet någon varför?
Jag har aldrig gjort brylepudding så jag kan tyvärr inte hjälpa dig..
Det enda jag skulle kunna "gissa" på är att du vispat fööör mycket kanske? Så att det har bildats en massa luftbubblor..^^ Vet inte annars vad det kan bero på? :o
Kanske någon annan kan ge dej ett bättre svar.:)
länka/skirva receptet så blir det enklare att lista ut^^