cocossaken i alladin. geisha. djungelvrål. marabou dukat.
irrevirre23 mars 2011
M&M med jordnötter, Olw ostbågar och glass \o/
Pannband123 mars 2011
Skrivet av mkml den 22 mar 2011
Choklad e min svaghet men en och annan salt lakris slinker ner.Eller gjorde,har inte ätit en choklad bit på fyra veckor.
Oj hur kommer det sig? :O
cawn23 mars 2011
Ta en seg "sockerbit" Dra ut den till den är platt.Lägg i en saltlakritsfisk.Rulla och njut:DD
safir7423 mars 2011
Saltlakrits...gärna hårda med pulver i som Turkisk Peppar och dylikt samt mörk choklad är mina favvisar
monicadanell23 mars 2011
Glas ska det vara{beauty}
ScarlettRose23 mars 2011
Det finns inget som slår Djungelvrål :D
DoctorWho23 mars 2011
Skrivet av ScarlettRose den 23 mar 2011
Det finns inget som slår Djungelvrål :D
Jag håller med dig. Djungelvrål har varit min favorit i över 30 år. De svarta ferrari-bilarna är också goda, samt Dragster 1000, 2000 och 3000 av företaget Jämtgott. En är salt, en jättejättesur och en jordgubb/lakrits. Tyvärr finns de inte i någon affär i min närhet så jag får beställa dem från Discshop. Men Djungelvrål är ändå favoriten!
Isia8823 mars 2011
DUMLE!!!
bakakaka23 mars 2011
Ahlgrens bilar (Y)
Okänd23 mars 2011
Mjölkchoklad och nougat.
LinneaThornberg23 mars 2011
lakritsbalkar, brukar lägga ett lager i frysen! kexchoklad gillar jag oxå.
när jag var yngre så fanns det en hård karamell, formad som en fisk.. turkos/blå var den.. vet nån vad den heter?
warmwhisper23 mars 2011
lakrits och mörk choklad! :)
boz196523 mars 2011
När jag sitter på en bänk i solskenet på Wiibroe Plads i Helsingør och käkar en glasstrut med två kulor dansk nougat och en kula pistageglass från den lilla glassbutiken med hemgjord glass på Brostræde är jag i sjunde himlen. {eat}
misseber23 mars 2011
Jag är en sådan människa som bara älskar CHOKLAD! Men jag världens enklaste recept för att äta choklad men som man bara orkar i små mängder.
Man smälter en 200g mörk marabou chokladkaka i vattenbad (jag föredrar det).
Rör sedan ner cornflakes så mycket man önskar. Klicka de på en plåt, ställ i frys eller balkongen (om det är kallt ute).
Enjoy!
Bumbis23 mars 2011
Skrivet av boz1965 den 23 mar 2011
När jag sitter på en bänk i solskenet på Wiibroe Plads i Helsingør och käkar en glasstrut med två kulor dansk nougat och en kula pistageglass från den lilla glassbutiken med hemgjord glass på Brostræde är jag i sjunde himlen. {eat}
Glass är ju jättegott ibland, men hur fixar du att äta en sån jätteglass när du är magsäcksopererad? Inte ens om jag är hungrig klarar jag det....{shock}
sufly23 mars 2011
Allt godis slinker ner {drool} eller nä, inte sånna där marmeladkulor med socker och är inte heller så förtjust i lakrits...
sju24 mars 2011
Skrivet av LinneaThornberg den 23 mar 2011
lakritsbalkar, brukar lägga ett lager i frysen! kexchoklad gillar jag oxå.
när jag var yngre så fanns det en hård karamell, formad som en fisk.. turkos/blå var den.. vet nån vad den heter?
Vi kallade dem bara blå fiskar tror jag. När jag var ung var det poppis med godisshots, så jag har löst upp såna i vodka några gånger. Man kunde köpa det på krogen också, och då kallades den shoten blå fiskar har jag för mig. Tror även den fanns som essens att köpa för detta ändamål...
MammaModesty24 mars 2011
Skrivet av boz1965 den 23 mar 2011
När jag sitter på en bänk i solskenet på Wiibroe Plads i Helsingør och käkar en glasstrut med två kulor dansk nougat och en kula pistageglass från den lilla glassbutiken med hemgjord glass på Brostræde är jag i sjunde himlen. {eat}
Bästa glassen ever.. med grädde sylt o en gräddbulle på .. själv äter jag bara en kula nougatglass för det blir så mäktigt.. men verkligen nått man längtar efter.. =)
MammaModesty24 mars 2011
super färska sockerbitar från cloetta (inge fejk duger) finns inget som slår det.. annars så slinker det ner mycket blandat... har också en svaghet för ostbågar o poppcorn tillsammans.. då är filmkvällen räddad.. =)
cocossaken i alladin. geisha. djungelvrål. marabou dukat.
M&M med jordnötter, Olw ostbågar och glass \o/
Choklad e min svaghet men en och annan salt lakris slinker ner.Eller gjorde,har inte ätit en choklad bit på fyra veckor.
Oj hur kommer det sig? :O
Ta en seg "sockerbit" Dra ut den till den är platt.Lägg i en saltlakritsfisk.Rulla och njut:DD
Saltlakrits...gärna hårda med pulver i som Turkisk Peppar och dylikt samt mörk choklad är mina favvisar
Glas ska det vara{beauty}
Det finns inget som slår Djungelvrål :D
Det finns inget som slår Djungelvrål :D
Jag håller med dig. Djungelvrål har varit min favorit i över 30 år. De svarta ferrari-bilarna är också goda, samt Dragster 1000, 2000 och 3000 av företaget Jämtgott. En är salt, en jättejättesur och en jordgubb/lakrits. Tyvärr finns de inte i någon affär i min närhet så jag får beställa dem från Discshop. Men Djungelvrål är ändå favoriten!
DUMLE!!!
Ahlgrens bilar (Y)
Mjölkchoklad och nougat.
lakritsbalkar, brukar lägga ett lager i frysen! kexchoklad gillar jag oxå.
när jag var yngre så fanns det en hård karamell, formad som en fisk.. turkos/blå var den.. vet nån vad den heter?
lakrits och mörk choklad! :)
När jag sitter på en bänk i solskenet på Wiibroe Plads i Helsingør och käkar en glasstrut med två kulor dansk nougat och en kula pistageglass från den lilla glassbutiken med hemgjord glass på Brostræde är jag i sjunde himlen. {eat}
Jag är en sådan människa som bara älskar CHOKLAD! Men jag världens enklaste recept för att äta choklad men som man bara orkar i små mängder.
Man smälter en 200g mörk marabou chokladkaka i vattenbad (jag föredrar det).
Rör sedan ner cornflakes så mycket man önskar. Klicka de på en plåt, ställ i frys eller balkongen (om det är kallt ute).
Enjoy!
När jag sitter på en bänk i solskenet på Wiibroe Plads i Helsingør och käkar en glasstrut med två kulor dansk nougat och en kula pistageglass från den lilla glassbutiken med hemgjord glass på Brostræde är jag i sjunde himlen. {eat}
Glass är ju jättegott ibland, men hur fixar du att äta en sån jätteglass när du är magsäcksopererad? Inte ens om jag är hungrig klarar jag det....{shock}
Allt godis slinker ner {drool} eller nä, inte sånna där marmeladkulor med socker och är inte heller så förtjust i lakrits...
lakritsbalkar, brukar lägga ett lager i frysen! kexchoklad gillar jag oxå.
när jag var yngre så fanns det en hård karamell, formad som en fisk.. turkos/blå var den.. vet nån vad den heter?
Vi kallade dem bara blå fiskar tror jag. När jag var ung var det poppis med godisshots, så jag har löst upp såna i vodka några gånger. Man kunde köpa det på krogen också, och då kallades den shoten blå fiskar har jag för mig. Tror även den fanns som essens att köpa för detta ändamål...
När jag sitter på en bänk i solskenet på Wiibroe Plads i Helsingør och käkar en glasstrut med två kulor dansk nougat och en kula pistageglass från den lilla glassbutiken med hemgjord glass på Brostræde är jag i sjunde himlen. {eat}
Bästa glassen ever.. med grädde sylt o en gräddbulle på .. själv äter jag bara en kula nougatglass för det blir så mäktigt.. men verkligen nått man längtar efter.. =)
super färska sockerbitar från cloetta (inge fejk duger) finns inget som slår det.. annars så slinker det ner mycket blandat... har också en svaghet för ostbågar o poppcorn tillsammans.. då är filmkvällen räddad.. =)