{laugh} mjopp, vimsig är jag och jag skulle ta å göra mig en cheesecakefyllning med Baileys, men plötsligt stod jag och vispade creme fraiche och naturell yoghurt med stavmixern...eftersom det nu är otroligt flytande undrar jag om någon har något tips vad man kan göra utav det......??
kan man göra det till glass om man blandar med vispad äggvita kanske..?
The_mama97mia1 oktober 2011
är det sötat?
Om ja, så skulle jag testa att smaksätta o frysa o käka som glass.
Om inte sötat - använd till sås?
Padre31 oktober 2011
Om det är osötat hade jag bums ersatt den turkiska yoghurten i "Min godaste vitlökssås", kanske vispat lite mindre grädde än i grundreceptet och nyttjat till grillat eller Pizza, t.ex. som latmat i morgon!
jas652 oktober 2011
Bred ut creme fraiche på en kökshanduk så den vattnar av sig lika så med yougurten så blir det efter en timme glass konsistens av dem.
{laugh} mjopp, vimsig är jag och jag skulle ta å göra mig en cheesecakefyllning med Baileys, men plötsligt stod jag och vispade creme fraiche och naturell yoghurt med stavmixern...eftersom det nu är otroligt flytande undrar jag om någon har något tips vad man kan göra utav det......??
kan man göra det till glass om man blandar med vispad äggvita kanske..?
är det sötat?
Om ja, så skulle jag testa att smaksätta o frysa o käka som glass.
Om inte sötat - använd till sås?
Om det är osötat hade jag bums ersatt den turkiska yoghurten i "Min godaste vitlökssås", kanske vispat lite mindre grädde än i grundreceptet och nyttjat till grillat eller Pizza, t.ex. som latmat i morgon!
Bred ut creme fraiche på en kökshanduk så den vattnar av sig lika så med yougurten så blir det efter en timme glass konsistens av dem.
mvh
Anders