Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vispa yoghurt???

  • FinaFarbrorTuld 1 oktober 2011

    {laugh} mjopp, vimsig är jag och jag skulle ta å göra mig en cheesecakefyllning med Baileys, men plötsligt stod jag och vispade creme fraiche och naturell yoghurt med stavmixern...eftersom det nu är otroligt flytande undrar jag om någon har något tips vad man kan göra utav det......??

    kan man göra det till glass om man blandar med vispad äggvita kanske..?

  • The_mama97mia 1 oktober 2011

    är det sötat?
    Om ja, så skulle jag testa att smaksätta o frysa o käka som glass.
    Om inte sötat - använd till sås?

  • Padre3 1 oktober 2011

    Om det är osötat hade jag bums ersatt den turkiska yoghurten i "Min godaste vitlökssås", kanske vispat lite mindre grädde än i grundreceptet och nyttjat till grillat eller Pizza, t.ex. som latmat i morgon!

  • jas65 2 oktober 2011

    Bred ut creme fraiche på en kökshanduk så den vattnar av sig lika så med yougurten så blir det efter en timme glass konsistens av dem.

    mvh
    Anders

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.