Skulle vilja baka lite wienerbröd men vill att de skall vara nygräddade när de skall ätas.
är det någon som vet om man kan frysa dem innan gräddning och sedan bara plocka upp ur frysen när man skall ha en "gofika". måste de tina innan gräddningen? :)
tmt24 november 2015
Inga problem med att frysa och grädda.
Och du behöver inte tina upp dom först.
stbcn112224 november 2015
(Y)
Tack tmt för ditt svar
nu blir det att baka och kavla
Skulle vilja baka lite wienerbröd men vill att de skall vara nygräddade när de skall ätas.
är det någon som vet om man kan frysa dem innan gräddning och sedan bara plocka upp ur frysen när man skall ha en "gofika". måste de tina innan gräddningen? :)
Inga problem med att frysa och grädda.
Och du behöver inte tina upp dom först.
(Y)
Tack tmt för ditt svar
nu blir det att baka och kavla