Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

wienerbröd

  • stbcn1122 19 november 2015

    Skulle vilja baka lite wienerbröd men vill att de skall vara nygräddade när de skall ätas.
    är det någon som vet om man kan frysa dem innan gräddning och sedan bara plocka upp ur frysen när man skall ha en "gofika". måste de tina innan gräddningen? :)

  • tmt 24 november 2015

    Inga problem med att frysa och grädda.
    Och du behöver inte tina upp dom först.

  • stbcn1122 24 november 2015

    (Y)
    Tack tmt för ditt svar
    nu blir det att baka och kavla

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.