Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

50-års fest

  • missmarita 28 januari 2010

    Ska ha 50-års fest med en buffe.
    Har rådjurssadel , hals+sadel, och låret, tänkte lämna in det på grillning.
    Men vad ska jag ha till ???

    Hjälp !!

  • ros 28 januari 2010

    :)Ska det "bara" vara en kall buffé?
    Eller både varm och kall mat?
    En god potatisgratäng är ju aldrig fel
    Potatisgratäng à la Nettan

    Grattis i förskott:D

  • Gnurf 28 januari 2010

    En helt absurt krämig Potatisgratäng...såklart (Y)

  • Gnurf 28 januari 2010

    Gud vad du verkar duktig på det här med Matlagning...:p

    Skrivet av ros den 28 jan 2010

    :)Ska det "bara" vara en kall buffé?
    Eller både varm och kall mat?
    En god potatisgratäng är ju aldrig fel
    Potatisgratäng à la Nettan

  • ros 28 januari 2010

    Skrivet av Gnurf den 28 jan 2010

    Gud vad du verkar duktig på det här med Matlagning...:p

    Skrivet av ros den 28 jan 2010

    :)Ska det "bara" vara en kall buffé?
    Eller både varm och kall mat?
    En god potatisgratäng är ju aldrig fel
    Potatisgratäng à la Nettan


    Ursäkta???

  • The_mama97mia 28 januari 2010

    Tips om dekoration som också kan vara tillbehör till sadeln - påronhalvor (konserverade) fyllda med svartvinbärsgelé, både gott och vackert.

    Jag skulle kunna tänka mig att några små pastejer/krustader/knyten med kantareller också går bra till - och tillför lite krispighet o frasighet liksom.

    För övrigt ett rejält salladsbord - gärna med tillbehör i separata skålar så man kan blanda själv?

  • Erajscha 28 januari 2010

    Potatispaté med västerbottensmak kanske kunde vara ett tillbehör? Och jag gillade Mias förslag med rejäla salladsbordet med "självplock" Det ska jag nog köra på färstmannens födelsedagskalas nästa lördag.

  • The_mama97mia 28 januari 2010

    Jag har testat det själv ju, dels vid en Asado, (dels vid andra lite större fester) Då var det bara grillat kött, med ett enormt salladsbord, dels blandade sallader, potatissallader m.m. men detta att typ servera lök för sig, oliver för sig, majs, paprika, You get it.... blir lite trevlig plockkänsla av det då. (Det var sommar o sol då kan jag ju tillägga).

    Men tänk själva när ni går ut o käkar - salladsbuffén är ofta det härligaste! O då vill man ha både blandat o separat?
    I alla fall uppskattar jag det.

  • Countrygirl 28 januari 2010

    Exotiska frukter är alltid fräscht och gott till kött.

  • missmarita 28 januari 2010

    Skrivet av ros den 28 jan 2010

    :)Ska det "bara" vara en kall buffé?
    Eller både varm och kall mat?
    En god potatisgratäng är ju aldrig fel
    Potatisgratäng à la Nettan

    Grattis i förskott:D



    Det ska vara både och.
    Tackar alla för snabba svar...

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.