Ska ha 50-års fest med en buffe.
Har rådjurssadel , hals+sadel, och låret, tänkte lämna in det på grillning.
Men vad ska jag ha till ???
Hjälp !!
ros28 januari 2010
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel Potatisgratäng à la Nettan
Grattis i förskott:D
Gnurf28 januari 2010
En helt absurt krämig Potatisgratäng...såklart (Y)
Gnurf28 januari 2010
Gud vad du verkar duktig på det här med Matlagning...:p
Skrivet av ros den 28 jan 2010
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel Potatisgratäng à la Nettan
ros28 januari 2010
Skrivet av Gnurf den 28 jan 2010
Gud vad du verkar duktig på det här med Matlagning...:p
Skrivet av ros den 28 jan 2010
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel Potatisgratäng à la Nettan
Ursäkta???
The_mama97mia28 januari 2010
Tips om dekoration som också kan vara tillbehör till sadeln - påronhalvor (konserverade) fyllda med svartvinbärsgelé, både gott och vackert.
Jag skulle kunna tänka mig att några små pastejer/krustader/knyten med kantareller också går bra till - och tillför lite krispighet o frasighet liksom.
För övrigt ett rejält salladsbord - gärna med tillbehör i separata skålar så man kan blanda själv?
Erajscha28 januari 2010
Potatispaté med västerbottensmak kanske kunde vara ett tillbehör? Och jag gillade Mias förslag med rejäla salladsbordet med "självplock" Det ska jag nog köra på färstmannens födelsedagskalas nästa lördag.
The_mama97mia28 januari 2010
Jag har testat det själv ju, dels vid en Asado, (dels vid andra lite större fester) Då var det bara grillat kött, med ett enormt salladsbord, dels blandade sallader, potatissallader m.m. men detta att typ servera lök för sig, oliver för sig, majs, paprika, You get it.... blir lite trevlig plockkänsla av det då. (Det var sommar o sol då kan jag ju tillägga).
Men tänk själva när ni går ut o käkar - salladsbuffén är ofta det härligaste! O då vill man ha både blandat o separat?
I alla fall uppskattar jag det.
Countrygirl28 januari 2010
Exotiska frukter är alltid fräscht och gott till kött.
missmarita28 januari 2010
Skrivet av ros den 28 jan 2010
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel Potatisgratäng à la Nettan
Grattis i förskott:D
Det ska vara både och.
Tackar alla för snabba svar...
Ska ha 50-års fest med en buffe.
Har rådjurssadel , hals+sadel, och låret, tänkte lämna in det på grillning.
Men vad ska jag ha till ???
Hjälp !!
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel
Potatisgratäng à la Nettan
Grattis i förskott:D
En helt absurt krämig Potatisgratäng...såklart (Y)
Gud vad du verkar duktig på det här med Matlagning...:p
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel
Potatisgratäng à la Nettan
Gud vad du verkar duktig på det här med Matlagning...:p
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel
Potatisgratäng à la Nettan
Ursäkta???
Tips om dekoration som också kan vara tillbehör till sadeln - påronhalvor (konserverade) fyllda med svartvinbärsgelé, både gott och vackert.
Jag skulle kunna tänka mig att några små pastejer/krustader/knyten med kantareller också går bra till - och tillför lite krispighet o frasighet liksom.
För övrigt ett rejält salladsbord - gärna med tillbehör i separata skålar så man kan blanda själv?
Potatispaté med västerbottensmak kanske kunde vara ett tillbehör? Och jag gillade Mias förslag med rejäla salladsbordet med "självplock" Det ska jag nog köra på färstmannens födelsedagskalas nästa lördag.
Jag har testat det själv ju, dels vid en Asado, (dels vid andra lite större fester) Då var det bara grillat kött, med ett enormt salladsbord, dels blandade sallader, potatissallader m.m. men detta att typ servera lök för sig, oliver för sig, majs, paprika, You get it.... blir lite trevlig plockkänsla av det då. (Det var sommar o sol då kan jag ju tillägga).
Men tänk själva när ni går ut o käkar - salladsbuffén är ofta det härligaste! O då vill man ha både blandat o separat?
I alla fall uppskattar jag det.
Exotiska frukter är alltid fräscht och gott till kött.
:)Ska det "bara" vara en kall buffé?
Eller både varm och kall mat?
En god potatisgratäng är ju aldrig fel
Potatisgratäng à la Nettan
Grattis i förskott:D
Det ska vara både och.
Tackar alla för snabba svar...