Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröllopstårta

  • 3 januari 2004

    ag skall göra en bröllopstårta till min brors bröllop. Jag har ordnat med ställning och har tillgång till ett restaurangkök. Vad jag behöver hjälp med är dekorationen. Jag tänker dekorera den som en Viktoriansk tårta. Jag är osäker på vad man täcker den med, Fondant? Själva dekorationerna gör man såvitt jag förstår med "marängsmet"!? Någon som vet? Typ såhär: http://www.heriot.co.uk/files/cakes/chantil.jpg

  • 10 januari 2004

    Jag gör många bröllopstårtor. Bilden var rätt suddig, men såg ut att vara fondant med antingen smörkräm eller kristyr decorationer på. man behöver också speciella tyllar för att få den rätta utseende. Har du dekorerat tårtor innan?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.