ag skall göra en bröllopstårta till min brors bröllop. Jag har ordnat med ställning och har tillgång till ett restaurangkök. Vad jag behöver hjälp med är dekorationen. Jag tänker dekorera den som en Viktoriansk tårta. Jag är osäker på vad man täcker den med, Fondant? Själva dekorationerna gör man såvitt jag förstår med "marängsmet"!? Någon som vet? Typ såhär: http://www.heriot.co.uk/files/cakes/chantil.jpg
9 januari 2004
Jag gör många bröllopstårtor. Bilden var rätt suddig, men såg ut att vara fondant med antingen smörkräm eller kristyr decorationer på. man behöver också speciella tyllar för att få den rätta utseende. Har du dekorerat tårtor innan?
ag skall göra en bröllopstårta till min brors bröllop. Jag har ordnat med ställning och har tillgång till ett restaurangkök. Vad jag behöver hjälp med är dekorationen. Jag tänker dekorera den som en Viktoriansk tårta. Jag är osäker på vad man täcker den med, Fondant? Själva dekorationerna gör man såvitt jag förstår med "marängsmet"!? Någon som vet? Typ såhär: http://www.heriot.co.uk/files/cakes/chantil.jpg
Jag gör många bröllopstårtor. Bilden var rätt suddig, men såg ut att vara fondant med antingen smörkräm eller kristyr decorationer på. man behöver också speciella tyllar för att få den rätta utseende. Har du dekorerat tårtor innan?