Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Gulaschsoppa har jag varit med om på en inflyttningsfestfest, var väldigt lagom. Gissar att denna skulle passa t.ex. gulashsoppa
sambon gillade också idéen med plockmat (och vintipset, tack mammamia!) Hittills har jag kommit på: * tandpetare med: - ostkuber + paprika - hemgjorda miniköttbullar + coctailtomater - ölkorv och gurka * små fullkornstunnbrödsrullar fyllda med - skinka + hackat äpple + creme fraiche + pepparot - crabfish + hackat ägg +chilipulver + majonäs + citron * små kycklingspett smaksatta med citron och svartpeppar Det känns som att jag behöver nåt mer... helst något som inte behöver bestick... Funderar på detta men att isf byta ut smaksättningen.. har ju redan pepparot på ett ställe..: Fyllda cocktailtomater
Klart du kan göra tomaterna med typ vitlöksost eller gräslöksost istället, men varför inte baconlindad champinjonhatt? på litet spett? Tror det blir kanon, brukar vara poppis med plockmat ju. (Y)
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Gulaschsoppa har jag varit med om på en inflyttningsfestfest, var väldigt lagom.
Gissar att denna skulle passa t.ex.
gulashsoppa
sambon gillade också idéen med plockmat (och vintipset, tack mammamia!)
Hittills har jag kommit på:
* tandpetare med:
- ostkuber + paprika
- hemgjorda miniköttbullar + coctailtomater
- ölkorv och gurka
* små fullkornstunnbrödsrullar fyllda med
- skinka + hackat äpple + creme fraiche + pepparot
- crabfish + hackat ägg +chilipulver + majonäs + citron
* små kycklingspett smaksatta med citron och svartpeppar
Det känns som att jag behöver nåt mer... helst något som inte behöver bestick...
Funderar på detta men att isf byta ut smaksättningen.. har ju redan pepparot på ett ställe..:
Fyllda cocktailtomater
Klart du kan göra tomaterna med typ vitlöksost eller gräslöksost istället, men varför inte baconlindad champinjonhatt? på litet spett?
Tror det blir kanon, brukar vara poppis med plockmat ju.
(Y)