Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasmat

  • s-rosell 13 oktober 2009

    Min kära mamma fyller år i veckan och för att fira detta ska jag, tillsammans med min syster laga en tre rättersmiddag.

    Hon är väldigt förtjust i stark mat, kött, lax och mint. Hon tycker inte om gräddfil, creme fraiche och liknande.

    Har ni några bra tips på förrätt, huvudrätt och dessert? Enkelt och gott. :)

  • landstallet 13 oktober 2009

    Mkt enkel efterrätt från 70-talet är ju Päron med minttäcke med glasskula.
    Konserverad päronhalva med en after-eight på och så in i ugnen ca 10 min 175 grader med vaniljglass till.

  • Mellanbellan 13 oktober 2009

    Här kommer ett förslag. Det räcker med 1 eller 2 toast eftersom det är till förrätt
    Getosttoast med honungstomater
    God filé i grönpepparsås
    Lime- och vaniljmarinerade hallon

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.