Min kära mamma fyller år i veckan och för att fira detta ska jag, tillsammans med min syster laga en tre rättersmiddag.
Hon är väldigt förtjust i stark mat, kött, lax och mint. Hon tycker inte om gräddfil, creme fraiche och liknande.
Har ni några bra tips på förrätt, huvudrätt och dessert? Enkelt och gott. :)
landstallet13 oktober 2009
Mkt enkel efterrätt från 70-talet är ju Päron med minttäcke med glasskula.
Konserverad päronhalva med en after-eight på och så in i ugnen ca 10 min 175 grader med vaniljglass till.
Min kära mamma fyller år i veckan och för att fira detta ska jag, tillsammans med min syster laga en tre rättersmiddag.
Hon är väldigt förtjust i stark mat, kött, lax och mint. Hon tycker inte om gräddfil, creme fraiche och liknande.
Har ni några bra tips på förrätt, huvudrätt och dessert? Enkelt och gott. :)
Mkt enkel efterrätt från 70-talet är ju Päron med minttäcke med glasskula.
Konserverad päronhalva med en after-eight på och så in i ugnen ca 10 min 175 grader med vaniljglass till.
Här kommer ett förslag. Det räcker med 1 eller 2 toast eftersom det är till förrätt
Getosttoast med honungstomater
God filé i grönpepparsås
Lime- och vaniljmarinerade hallon