Hej. Jag ska göra i ordning kalkonfilé. Men jag vill ha några smarriga tips utav er. Sökte på det men fanns inga. När jag skrev enbart kallkon kom det 117 träffar, Men det var ju inte bara filé då inte...Kom med tips är ni snälla...(Y)
farmoringer19 oktober 2008
Puffar upp den här, för nu börjar det komma in en massa folk igen. Kanske nån som har nåt bra tips...
lillawe19 oktober 2008
Har du kollat på Ingelsta kalkons hemsida? Det finns många recept där...(Y)
Mellanbellan19 oktober 2008
sök "recept kalkonfilé" på leta.se så får du upp ganska så många sidor med olika recept
farmoringer19 oktober 2008
Jo, jag får väl göra det om ingen här har nåt gott att rekommendera..
Gnagett19 oktober 2008
Denna brukar jag göra och det blir gott tycker vi.
http://www.matklubben.se/matklubben/Anitak/kokbok/?id=5053&recipeid=13085&offset=2
farmoringer19 oktober 2008
Skrivet av Anitak den 19 okt 2008
Denna brukar jag göra och det blir gott tycker vi.
http://www.matklubben.se/matklubben/Anitak/kokbok/?id=5053&recipeid=13085&offset=2
Det där lät gott. Tack sk du ha. Visste väl att det skulle komma något gott från någon här på matklubben...(Y) (L)
stepp56723 oktober 2008
Här är ett: Kalkonfile´ med limesås. 4 port.
500 g filé´
salt
Vitpeppar
2dl kycklingbuljong
1 tskSoja
1msk Honung
Gör så här: Dela file´n i bitar. Stek ca 5 min/sida. Salta och peppra.
Tvätta limefrukten, riv skalet från frukten och pressa ur saften.
Tillsätt skalet och saften i stekpannan.
Blanda buljongen, sojan och honungen häll över köttet, låt puttra på svag värme
några minuter. Servera med ris/nudlar och en god sallad:)
farmoringer23 oktober 2008
Skrivet av stepp567 den 23 okt 2008
Här är ett: Kalkonfile´ med limesås. 4 port.
500 g filé´
salt
Vitpeppar
2dl kycklingbuljong
1 tskSoja
1msk Honung
Gör så här: Dela file´n i bitar. Stek ca 5 min/sida. Salta och peppra.
Tvätta limefrukten, riv skalet från frukten och pressa ur saften.
Tillsätt skalet och saften i stekpannan.
Blanda buljongen, sojan och honungen häll över köttet, låt puttra på svag värme
några minuter. Servera med ris/nudlar och en god sallad:)
Hej. Jag ska göra i ordning kalkonfilé. Men jag vill ha några smarriga tips utav er. Sökte på det men fanns inga. När jag skrev enbart kallkon kom det 117 träffar, Men det var ju inte bara filé då inte...Kom med tips är ni snälla...(Y)
Puffar upp den här, för nu börjar det komma in en massa folk igen. Kanske nån som har nåt bra tips...
Har du kollat på Ingelsta kalkons hemsida? Det finns många recept där...(Y)
sök "recept kalkonfilé" på leta.se så får du upp ganska så många sidor med olika recept
Jo, jag får väl göra det om ingen här har nåt gott att rekommendera..
Denna brukar jag göra och det blir gott tycker vi.
http://www.matklubben.se/matklubben/Anitak/kokbok/?id=5053&recipeid=13085&offset=2
Denna brukar jag göra och det blir gott tycker vi.
http://www.matklubben.se/matklubben/Anitak/kokbok/?id=5053&recipeid=13085&offset=2
Det där lät gott. Tack sk du ha. Visste väl att det skulle komma något gott från någon här på matklubben...(Y) (L)
Här är ett: Kalkonfile´ med limesås. 4 port.
500 g filé´
salt
Vitpeppar
2dl kycklingbuljong
1 tskSoja
1msk Honung
Gör så här: Dela file´n i bitar. Stek ca 5 min/sida. Salta och peppra.
Tvätta limefrukten, riv skalet från frukten och pressa ur saften.
Tillsätt skalet och saften i stekpannan.
Blanda buljongen, sojan och honungen häll över köttet, låt puttra på svag värme
några minuter. Servera med ris/nudlar och en god sallad:)
Här är ett: Kalkonfile´ med limesås. 4 port.
500 g filé´
salt
Vitpeppar
2dl kycklingbuljong
1 tskSoja
1msk Honung
Gör så här: Dela file´n i bitar. Stek ca 5 min/sida. Salta och peppra.
Tvätta limefrukten, riv skalet från frukten och pressa ur saften.
Tillsätt skalet och saften i stekpannan.
Blanda buljongen, sojan och honungen häll över köttet, låt puttra på svag värme
några minuter. Servera med ris/nudlar och en god sallad:)
Snälla stepp. Skriv in det bland dina recept...