Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött till bröllopsmiddagen..

  • farmoreva 16 januari 2008

    Elegant och ovanligt är gravad oxfilé. Drygt blir det också.:)
    Eftersom somliga inte "vågar" äta gravat kött kan man ju ha ex rostbiff också,eller hur.
    Gravad fläskkotlett är en annan idé. Man serverar en god gravsås till. Jag lägger ut recept på dem.
    Gravad oxfilé och gravad fläskkotlett kallar jag dem.

  • svensbyn 16 januari 2008

    Vitlök är absolut inget hinder........det är ju jättegott! Nog är det säkert ngn som ej gillar det men det är ju svårt att hitta ngt som alla gillar.

  • MammaModesty 17 januari 2008

    jag tror intr hleller att vitlök ska vara ett hinder... fler och fler använder det ju nästan dagligen i sin mat... men man behöver ju inte överdriva med vitlöken... bara använda den som en krydda

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.