Elegant och ovanligt är gravad oxfilé. Drygt blir det också.:)
Eftersom somliga inte "vågar" äta gravat kött kan man ju ha ex rostbiff också,eller hur.
Gravad fläskkotlett är en annan idé. Man serverar en god gravsås till. Jag lägger ut recept på dem.
Gravad oxfilé och gravad fläskkotlett kallar jag dem.
svensbyn16 januari 2008
Vitlök är absolut inget hinder........det är ju jättegott! Nog är det säkert ngn som ej gillar det men det är ju svårt att hitta ngt som alla gillar.
MammaModesty17 januari 2008
jag tror intr hleller att vitlök ska vara ett hinder... fler och fler använder det ju nästan dagligen i sin mat... men man behöver ju inte överdriva med vitlöken... bara använda den som en krydda
Elegant och ovanligt är gravad oxfilé. Drygt blir det också.:)
Eftersom somliga inte "vågar" äta gravat kött kan man ju ha ex rostbiff också,eller hur.
Gravad fläskkotlett är en annan idé. Man serverar en god gravsås till. Jag lägger ut recept på dem.
Gravad oxfilé och gravad fläskkotlett kallar jag dem.
Vitlök är absolut inget hinder........det är ju jättegott! Nog är det säkert ngn som ej gillar det men det är ju svårt att hitta ngt som alla gillar.
jag tror intr hleller att vitlök ska vara ett hinder... fler och fler använder det ju nästan dagligen i sin mat... men man behöver ju inte överdriva med vitlöken... bara använda den som en krydda