Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Recept på myntasorbet...

  • 30 augusti 2004

    mottages tacksamt!

  • 1 september 2004

    Ej sorbet, men glass!330 g mjölk100 g vispgrädde60 g färska myntablad5 äggulor85 g strösockerKoka upp mjölk och grädde. hacka myntabladen och lägg dem i gräddmjölken. Ställ att dra 5 minuter, sila bort bladen. Vispa äggulor och socker till en vit massa. Värm gräddmjölken och rör ned i äggvispet. Värm massan tills den tjocknar till en kräm. Ställ att kallna, innan den fryses.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.