Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härliga fyllda bröd

  • elpatron 8 december 2008

    Hej.
    Hur gör du fyllningen i Peshawari Naan-bröd?
    Jag får inte till det riktigt som det brukar smaka på restaurangerna.

    Mvh

  • elpatron 9 december 2008

    OSA tack...på ngt sätt.

  • BagarnJeppson 11 december 2008

    Hej,

    Jag har inte slutat :). Jag bara bakar lite mellan jag svarar!

    Peshawari naan har ju en fyllning bestående av mandel och dadlar, jag är
    någon specialist på denna typ av bröd och vågar inte ge några
    förslag.

    Lycka till med tips och råd kring detta på någon annan tråd här på Matklubben!

    Mvh

    Kalle

  • elpatron 11 december 2008

    Skrivet av BagarnJeppson den 11 dec 2008

    Hej,

    Jag har inte slutat :). Jag bara bakar lite mellan jag svarar!

    Peshawari naan har ju en fyllning bestående av mandel och dadlar, jag är
    någon specialist på denna typ av bröd och vågar inte ge några
    förslag.

    Lycka till med tips och råd kring detta på någon annan tråd här på Matklubben!

    Mvh

    Kalle


    Tack för svar

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.