Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hej,

  • VruknaMartaXXX 13 november 2009

    Hej, när jag bakar bullar hemma, undrar jag vad jag gör för fel?
    De blir aldrig riktigt generösa i formatet eller porösa?

    Arbetar degen för hand. (Om jag skulle investera i en apparat) Vilken maskin passar bäst för hemmabruk?

    Vad kan felet vara, arbetar jag degen för hårt eller löst?
    Temperaturer och mått är jag noga med, liksom att inomhus
    miljön är ej dragig och varm.

    Hopps på svar!

    M V H

    Marta

  • Cim 13 november 2009

    Skrivet av VruknaMarthaXXX den 13 nov 2009

    Hej, när jag bakar bullar hemma, undrar jag vad jag gör för fel?
    De blir aldrig riktigt generösa i formatet eller porösa?

    Arbetar degen för hand. (Om jag skulle investera i en apparat) Vilken maskin passar bäst för hemmabruk?

    Vad kan felet vara, arbetar jag degen för hårt eller löst?
    Temperaturer och mått är jag noga med, liksom att inomhus
    miljön är ej dragig och varm.

    Hopps på svar!

    M V H

    Marta


    Hejsan!
    Jätte svårt att fixa så att degen blir bra när man gör för hand. man ska ju knåda den en hel del (röra). Men en super bra maskin är en assistent (electrolux) är klart bäst. Mvh Cim

  • BagarnJeppson 16 november 2009

    Hej!

    Jag skulle också tro att du arbetar degen för lite. All idé att satsa på en degblandare av något slag.

    Lycka till!

    Kalle

  • VruknaMartaXXX 15 januari 2010

    Om jag skall investera i en degblandare, vilken skall jag välja?

    Min väninna har en "bakmaskin". Tror hon bara blandar degen och stoppar maskinen innan degen skall gräddas. Kan man göra så?
    Hon är super nöjd med denna maskin.

    Eller skall man välja en assistent typ electrolux eller Boch?
    Jag velar mellan dessa alternativ.

    M V H

    Marta

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.