Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Klenäter

  • Evacatrine55 16 december 2009

    Hej!

    Jag har försökt att göra glutenfria klenäter ett par gånger, men när jag kokar/friterar dem så "löser" de upp sig och blir bara smulor. Har provat att fritera i både olja och cokosfett.
    Vad gör jag för fel?

    Tack på förhand

    Vänligen
    Eva

  • BagarnJeppson 7 januari 2010

    Hej!

    Prova med att tillsätta en äggvita i degen, det bör fungera!

    Lycka till!

    Kalle

  • Evacatrine55 7 januari 2010

    Hej Kalle!

    Tack så mycket, ska prova det nästa gång.

    Mvh
    Eva

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.