Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Luftigt bröd?

  • BB55 4 september 2009

    Hur får man brödet luftigt som tex köpt småfranska? Kan brödet jäsa hur länge som helst och blir det i så fall luftigare ju längre det jäser?

  • BagarnJeppson 7 september 2009

    Hej!

    För att få luftiga bullar skall de vara bra jästa. Bearbeta också degen i ca 10 minuter för bästa resultat. Ytterligare en viktig faktor är värmen i ugnen vilket är viktig för lyftet i bullen. Ingångsvärme bör vara ca 230 grader.

    Lycka till med bullarna!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.