Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mögligt mjöl?

  • AEL 19 december 2009

    Jag skulle baka rågbröd idag och när jag öppnade påsen med rågsikt tyckte jag att det luktade mögel.
    Luktade flera gånger men tänkte att det är ju nytt så det måste vara inbillning.
    Bakade och nu smakar det mögel av brödet. Hade en påse till och det luktar likadant. De är inköpta förra helgen och har stått torrt i skafferiet.
    Kan det vara möjligt att det är mögel i mjölet från fabriken?
    Har ringt min matbutik och de sa att jag skulle komma dit med påsarna. Men tiden som jag inte har så gott om gick förlorad eftersom jag nu inte hinner baka en ny omgång.
    Visst det finns köpebröd som är gott men man har ju vissa rutiner till jul.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.