Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

starkt mjöl?

  • curtbjorklund@3mail.se 7 september 2009

    jag hör och läser i recept om starkt mjöl men ingen förklarar vad som ligger bakom uttrycket och hur frågar man på butiken efter mjöl som uppfyller receptets förslag på mjöl och hur kan man utläsa på mjölpåsen vad det är för kvalitet man betalar för

    PAJAZZO

  • BagarnJeppson 14 september 2009

    Hej!

    Hur starkt mjölet är mäter man genom gluteninnehållet (protaininnehållet). Prova med manitoba cream mjöl, men arbeta degen längre än med ett vanligt vetemjöl.

    Lycka till!

    Kalle

  • curtbjorklund@3mail.se 16 april 2010

    tack, jag har letat efter mjölet men inte funnit det i Kristianstads området.

  • curtbjorklund@3mail.se 16 april 2010

    jag har sett åp mat TV om nått man kallar "pop ups"i USAhar någon ett recept?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.