Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

helgrillat rådjur

  • erlingmalmros 21 juni 2011

    funkar det att helgrilla? blir deet torrt o segt? kan man spruta in saltvattenlösning i köttet för att minska risken för torrt?

  • Grillexperten 22 juni 2011

    Hej!
    Lämna in rådjuret till ett charkföretag och låt dom injicera det samt att dom koker upp det till en 50-55 grader så att när du pensla och grilla så tar det inte så lång tid att få den färdigt. inner temp bör ligga på minst 75 grader.
    Hoppas jag har varit tydllig annars får du höra av dig!
    Mvh Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.