funkar det att helgrilla? blir deet torrt o segt? kan man spruta in saltvattenlösning i köttet för att minska risken för torrt?
Grillexperten22 juni 2011
Hej!
Lämna in rådjuret till ett charkföretag och låt dom injicera det samt att dom koker upp det till en 50-55 grader så att när du pensla och grilla så tar det inte så lång tid att få den färdigt. inner temp bör ligga på minst 75 grader.
Hoppas jag har varit tydllig annars får du höra av dig!
Mvh Mats
funkar det att helgrilla? blir deet torrt o segt? kan man spruta in saltvattenlösning i köttet för att minska risken för torrt?
Hej!
Lämna in rådjuret till ett charkföretag och låt dom injicera det samt att dom koker upp det till en 50-55 grader så att när du pensla och grilla så tar det inte så lång tid att få den färdigt. inner temp bör ligga på minst 75 grader.
Hoppas jag har varit tydllig annars får du höra av dig!
Mvh Mats