Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indirekt grillning

  • Bumbis 27 juni 2011

    Hejsan.
    Du svarade en medlem att indirekt grillning var att man grillade under lock. Bättre förklarat måste väl vara att man grillar vid sidan om glöden för att inte få så hög värme. Lägga på locket gör man väl för att få mer som en ugnsvärme.

  • Grillexperten 28 juni 2011

    Hej!
    Givetvis så är glöden vid sidan vid den indirekta grillningen annars bränner man lätt köttbiten som grillas. I och med att man lägger på locket blir det som du säger mer som ugnsvärme men man får ju också med sig röksmaken från kolet.
    MVH Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.