Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man med fördel djupfrysa ost och i så fall, vilka

  • Villehard1 15 augusti 2010

    Skulle vara bra att veta de gånger som det erbjuds extrapris på ost.

    Vänligen, Ove.

  • Ostexperten 23 augusti 2010

    Att frysa ost går jättebra men inte för länge, och låt alltid osten tina i kylskåpet. Man kan däremot aldrig förvänta sig att osten har samma levande konsistens efter frysning.

  • maily 21 januari 2011

    Skrivet av Villehard1 den 15 aug 2010

    Skulle vara bra att veta de gånger som det erbjuds extrapris på ost.

    Vänligen, Ove.


    Det går utmärkt att frysa dessertost, typ Brie o s v, medan hårdost gärna blir smulig och konstig. Riven ost är jättebra att ha färdig i frysen. Brukar göra så själv.

    Maily

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.